Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-05-05, 09:46 VW VENTO by Agata13
silnik 1.8 benzyna \gaz wymienione paski w silniku nowa uszczelka pod głowicą nowe amory gumy złączki kupiłam orginalne felgi trzeba je założyć rocznik 93 aha wymienione kable od zapłonu kopułka nowy palec niewiem jak to sie nazyuwa był po stłuczce wjechano mu w tył
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-05-05, 10:12
krzeszak napisał/a:
Tygrysisko,- kupiłeś drugie vento i ksywka nowa
To nie mój samochodzik
To temat Agaty13...tylko utworzony przeze mnie
krzeszak napisał/a:
wrzuć więcej fotek bo fajna furka
Niestety puki co jest tylko jedna fotka, ale z poufnych informacji wiem że niedługo będą nowe, wiem też także że ventyl idzie do renowacji....ale ciiiiichoooo szaaaaa niech już o tym sama właścicielka napisze
dzienki ale gdyby nie tygrysisko niebylo by mnie tu dzieki niemu moglam pokazac swoje cacko ale caly czas nad nim pracuje jeszcze raz dziekuje tygrysisko jestes wspanialy
autko z 93 roku benzyn \gaz w sobote idzie na wymiane progów jeszcze progi właściciel zaniedbał to cacko powinien taczką jeżdzić nadkola też do remontu jak sie patrzy na niego z drugiej strony to aż żal tak zaniedbać fure jak ją pierwszy raz zobaczyłam to niechciałam słyszeć że mam jeżdzić taką krową a teraz niezamieniła bym na inne dobre auto dla pań łatwość prowadzenia depnięcie też ma sprawdzałam
coś strasznie mało mi mechanik powiedział że w 1000zł powinienem się zmieścić z malowaniem oczywiście, kurde a u ciebie jeszcze z wzmocnieniami i tak mało
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-05-05, 19:56
30 od strony z lakierem to również mało. Bałbym sie takiej roboty mówiąc szczerze. Wymiana progów bez ramy może się źle skończyć, tj tym, że nigdy nie ustawisz geometrii w swoim aucie.
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 18 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 1027 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2009-05-05, 20:51
O ile mnie oczy nie mylą to chyba masz klimę, sprawna? Ten tylny błotnik to chyba jszcze do podklepania...... Małe lakierowanko, polerowanie i będzie git.
tak mam klime i działa facet robi w tym zawodzi 45 lat znam go od 10 niejednemu znajomemu robił bryke nikonieczni wentke nikt nie narzeka to jego hobby
Witamy agata13, na forum ogolnie autko musi przejsc dosc duzy remacik ale bedziemy dobrej mysli:D powidzenia w doprowadzaniu furmanki do stanu idealnego:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum