_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
mam vaga mam warsztat ale słyszałem ze jest kilka rodzaji i chodzi mi o to aby wybrac naj lepsza opcje.bradley, jak cos to zaproponuj mi cos
babyy82, jak jestes taki zabawny to do cyrku idz
Nie ma za bardzo co proponowac. Zawsze z rozrzadow to wybieralem paski gatesa, pompy wody, napinacze itp. skf badz ruville (nie wiem jak sie pisze) i dzialalo. Akurat pompy u siebie zmieniac nie musisz bo nie jest sprzegnieta z rozrzadem.
Jak masz vaga to i kat wtrysku ustawisz bo slyszalem juz o magikach ktorzy TDI ustawiali na zegar Owszem, do wstepnej regulacji tak, ale nie do "ostatecznej".
jak cos to zaproponuj mi cos
babyy82, jak jestes taki zabawny to do cyrku idz
Nie bylo to nic zlosliwego a tylko tak o napisalo mi sie odnosnie posta bradleya.
Ale skoro zaczepiles to masz. Jak bys byl naprawde taki madry i umial sie tym vagiem posluzyc i zmienic rozrzad to nie pytalbys sie co kupic bo ja nie podjalem sie sam wymiany choc duzo sam robie ale problemu z wyborem paska nie mialem.
_________________ VW VENTO 1.9GTD 94r.
Ostatnio zmieniony przez babyy82 2009-05-14, 00:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum