Silnik: 1.8
Wysłany: 2009-05-14, 01:13 [Sprzedam] Vento '93 1.9TD na czesci
Autko na czesci, jesli kogos cos interesuje prosze pisac ceny bede podawal na bierzaco na forum.
Nie ma juz - silnika, przekladni kierowniczej, przedniej szyby.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Wysłany: 2009-05-14, 19:54
Auto ostatnie 10 lat sluzylo w stadninie koni wiec srodek jest w oplakanym stanie. Plastki napewno da sie doczyscic, ale szmaciane elementy to juz tylko smietnik. Fotki wrzuce w poniedzialek.
-mieszek jest podarty,
-fotel kierowcy zlamany,
-z wyposazenia dodatkowego niema nic, golas niestety,
-skrzynia jest sprawna 350zl,
-tapicerka bagaznika boczki z pianki, na klapie niema.
i kto mi teraz powie że Vento nie daje rady......
mi by sie przydała obudowa kratki od nawiewu z prawej strony..
porób foty - może coś sie jeszcze odzyska z furki
Wysłany: 2009-05-14, 22:52
-lewa lampa hella, prawa podroba niestety, ocenie stan i podam cene,
-lusterko jest manualne,
-konsola z wszystkimi plastikami jest na razie zarezerwowana, jesli sie nie sprzeda to za obudowe z kratka chce 10zl
Wysłany: 2009-05-18, 01:00
-lampek w podsufitce niema,
-grill ma niestety polamane zaczepy,
-tak byl dla Ciebie, nic sie nie stalo plasticzki z konsoli w takim badz razie dalej na sprzedaz
Wysłany: 2009-05-18, 22:30
-tak raczka jest odlamana, za schowek chce 50zl (plastiki maja kolor granatowy, nie wiem czy to widac na zdjeciach)
-podloga dosc mocno zgnita, purchle na spodach drzwi i rantach blotnikow, kilka purchli na dachu przy rancie szyby, ogolnie nie oplaca sie tego robic, chyba ze ktos ma super taniego blacharza, albo jakiegos anglika na przelozenie. Bude moge oddac za 500zl cos tam mozna jeszcze urwac, przeglad jest do listopada, oc jakos na dniach sie konczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum