Zdrastwujcie Rebiata. Ventyla mam od listopada i jestem bardzo zadowolony z niego.Wcześniej mialem obciętego Ventyla którym jezdziłem 3 lata . Myslałem ze to to samo....ale się mylilem. Pozdro ALL :
witam wszystkich ventobraci... jestem Łukasz (stiliusz) mam 21 lat od dawna czailem sie na ventyla... i otóż miesiac temu stalem sie szczesliwym posiadaczem takowego dupowozu... moje vento pochodzi z 1995 roku i ma serce 1.8i... ma kilka wad blacharskich ale jak sie zorientowalem jest to dosc czeste w tych samochodach... ogolem moge udzielac porad na temat vw-ejów w razie pytan prosze pisac moje gg to 7404772... pisac nawet jak bede niewidoczny... pozdrawiam i milych wrazen z naszych ventylków
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2009-03-03, 19:48
Czesc Wszystkim mam na imię Rafał mam 17 (w maju 18 )pochodze z miejscowosci Postolin w województwie pomorskim ventylka posiadam co prawda bede sie nim poruszał po ukonczeniu kursu prawa jazdy Forum przyglądałem sie od jakiegoś czasu i widze ze duzo sie tu dzieje .
Wstrząsnął mną artykuł o Szpikerze jak go przeczytałem i obejrzałem filmik i tak samo jak kolega przede mną napisał Szczere wyrazy współczucia i kondolencje dla rodziny i przyjaciół Szpikera
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Witam wszystkich userów.Co prawda moje auto nie nazywa się Vento tylko Jetta III jednak wygląda tak samo:)Sprowadzona ze stanów ma silnik 2.0i Jest z 95 roku i ma automatyczną skrzynią biegów klimę itd.Z VW mam już do czynienia od dawna.Zaczynałem od Scirocco,przez Corrado i Golfy.
pozdrawiam
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2009-03-09, 20:03
Witam mam na imię Robert (Wąski ) lecz tu się zalogowałem jako Wąski 2 bo jest już na tym forum taki użytkownik ventolotem śmigam od 3 lat i nie mam zamiaru się z nim rozstawać i na jego punkcie mam bzika należe także do ekipy vento fans także oba fora nie są mi obce.
Witam wszystkich ventowiczów i spotkamy się na zlocie w sierpniu będzie mi bardzo miło poznać wszystkich ventomaniaków choć sama samochodem nie jeżdzę ale kilka miesięcy temu jeden czaruś vw vento tak mnie oczarował że oto jestem w waszym klubie pozdrawiam
witam weszłam w posiadanie wentki zani zdałam kurs na prawko wtedy wydawał mi sie duży że niedam rady nim jeżdzić dziś niezamieniła bym na żadne inne auto chociaż moje wymaga troche pracy 93 rok 1.8 benzyna\gaz
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2009-05-12, 18:27
witam wsztstkicz serdecznie swoją ventke mam od prawie 3 lat tu mozna ją sobie obejrzec tu http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=4515 , na forum jestem od 19 grudnia 2008 r pozdrawiam całą gr. Lubelską
Silnik: 1,8 AAM Pomógł: 7 razy Wiek: 41 Dołączył: 25 Maj 2009 Posty: 81 Skąd: Bytów
Wysłany: 2009-05-26, 08:25
Pozdrowienia z Olsztyna dla wszystkich posiadaczy vento !
Kłania się użytkownik zielonego vento 1997 GLX 1,8 benzyna 75 KM.
Ostatnio natrafiłem w Olsztynie na venciaka z waszą klubową naklejką- z tego co pamiętam srebrne auto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum