Auto kupuje sie od osoby prywatnej albo prosto z salonu (choc nawet nowka salonowka moze byc bita - duzo przypadkow). Komisy, posrednicy, itd. odpadaja.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-05-20, 10:34
bradley napisał/a:
Komisy, posrednicy, itd. odpadaja.
Jeśli nie są zaufani to tak...kupując takie auto to loteria....wiem o tym gdyż kilku moich kumpli miało juz przeboje z takim czymś....auto, które mamy i jest pewne że jest OK to prawdziwy skarb.
bradley napisał/a:
z salonu
Jeśli kogoś stać to tak...ogólnie serwisowanie nowego auta w ASO to wielkie koszty....a gwarancja to jedna wielka ściema-przeglądy gwarancyjne nie są tanie....po prostu można dojść do wniosku że za ewentualne naprawy gwarancyjne płacimy my
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-05-20, 10:54
silverek napisał/a:
za to nie tylko za przeglądy sie placi
Tak, to miałem na myśli....za naprawy gwarancyjne bezpośrednio nie płacisz....ale żeby mieć gwarancję musisz serwisować auto w ASO oraz robić przegląd blachy w celu kontynuacji gwarancji na blachę....mój brat był chyba tylko 3 razy na przeglądzie blachy i dał sobie spokój...ma (tzn miał) gwarancję na 12 lat na blachę i tak sobie podliczył koszt każdego przeglądu przez te lata i stwierdził że za te pieniądze to sobie pomaluje swojego łopla 2 razy....to samo tyczy się gwarancji ma "mechanikę".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum