_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
W tamtym temacie masz pokazane miejsce gdzie nalezy odczytac numer silnika...
Poza tym masz jeszcze wlepke w bagazniku i w ksiazce serwisowej (jesli ja posiadasz) z kodem silnika.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-05-20, 09:59
Jak dla mnie to zwykłe 1.8 jakie i ja posiadam.
Tu jest zestawienia wszystkich silników w vento
Poza tym odczytaj numery silnika z bloku, tutaj masz link-tam masz wszystko ładnie opisane (wklejam link gdyż nie ma sensu wszystkiego kopiować)
http://forum.vwvento.org/...t=bloku+silnika
Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2009-05-20, 18:51
kurde myslaem ze w tym vento bedzie 90km...:/ a moze wiecie koledzy jak 75km jezdzi?? duzo slabiej niz 90km?? bo mam vento do kupienia za 3500zl i nie wiem czy sie oplaca...
Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2009-05-21, 23:05
no razcej tak jescz etylkop musze akumulator naladowac bo padniety i musze sie przejechac ale silnik wydaje mi sie zdrowy ladnie wyglada ten silnik mysle ze z wujkiem dogadamy sie:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum