Silnik: 1,9 tdi Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 341 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-05-22, 21:10
dokładnie po drugiej stronie tam a mam pytanie czy jak kupie ten gwint to są tam górne mocowania tzn te łozyska czy to trzeba kupić?? jak to jest tam rozwiązane??
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-05-22, 21:16
Cybul napisał/a:
dokładnie po drugiej stronie tam
O ja pitole...tam mają kosmiczne ceny....taki przykład-spray do lamp Motip, w mieszalni lakierów kupiłem go za 18zł....na allegro jest za 20zł a u nich był za 36zł.
No ale to dobrze skoro taki sklep tuningowy, który narzuca sobie dosyć duże marże też ma w cenach promocyjnych gwinty tak jak w sklepach internetowych (gdzie teoretycznie powinno być taniej)
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2009-05-22, 21:18, w całości zmieniany 2 razy
Silnik: 1,9 tdi Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 341 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-05-22, 21:22
no własnie specjalnie pojechałem bo widze własnie na vag-u kolo sprzedaje i myślałem ze w sklepie będzie drożej a tu prosze, chyba sie skusze tylko jutro pojade zapytam sie do kiedy ta promocja bo moze do konca miesiaca
Panowie z tego co mi wiadomo cena promocyjna jest do końca maja. Sklepy w których widzieliście te gwinty po 999 zł zaopatrują się pewnie w tym samym miejscu co gość od linka którego podrzuciłem Cena jest taka bo MTS wprowadza gwint z grawerką i na początek tej serii daje ją w cenie promocyjnej. Nie łudzić się że jak w hurcie podrożeje to i w sklepach nie podniosą ceny Tym bardziej że jak widać na allegro nie wszyscy dostali te gwinty w cenie niższej i większość sprzedaje je nadal po 1199 zł
_________________ Vento wersja silver & black
Ostatnio zmieniony przez piru 2009-05-23, 07:12, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1.8
Wysłany: 2009-05-23, 10:24
a powiedzcie mi czy te gwinty mts beda twardziejsze od fk sportowego zawieszenia?i czy dostane gdzies gwinty np mts ale niebieskie bo to chyba najtwardziejszy gwint??
a powiedzcie mi czy te gwinty mts beda twardziejsze od fk sportowego zawieszenia?i czy dostane gdzies gwinty np mts ale niebieskie bo to chyba najtwardziejszy gwint??
Mistrz gleby Marco który teraz śmiga na MTS ztwierdził że jest on bardziej komfortowy od FK który z tego co słyszałem to jest naprawdę beton .
_________________ Vento wersja silver & black
Ostatnio zmieniony przez piru 2009-05-23, 10:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum