Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-07-28, 14:49
Bucus, dobrze kombinujesz....coś się z tego zrobi...
Ale jeszcze jedno pytanie....robimy wzór naklejki na autko?? tak?? czy nowe logo klubu??
Bo jeśli to naklejka to musi być prosta i łatwo wpadająca w oczy...takze propozycje Bucusia, są dobre jak dla mnie...
gdybym mial juz cos zapodac z tych propozycji , to raczej napewno ostatnia propozycje , lub byla jeszcze taka okragla.
ja akurat mysle o naklejcee na tylna szybke...
Bucus - dobry zezbiarz z ciebie hehehehe
no właśnie co sie dzieje było ciekawie i sie urwało ?
może jakieś glosowanko ?,rzucić ze 3 propozycje i wybory bo bez nowego logo nie bedzie naklejki a tego nie chcemy przecież
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-08-05, 08:59
A gdyby w tej propozycji...w środku było tylko jedno autko albo taki delikatny zarys pędzącego autko i opływającego je powietrza....(tak sobie majaczę)
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2008-08-05, 09:02, w całości zmieniany 1 raz
Mi się najbardziej podoba to, co Tygrysisko zapodał - linia boki auta i po dnim napis klubu - najfajniejszy pomysł i najbardziej by moim zdaniem pasował.
koledzy mamy piękne bluzy ,do tego dorzuciliśmy breloki ,logo na tych gadżetach jest w pytę wiec po co kombinować i szukać jeszcze czegoś innego jak to logo aż sie prosi by go przygarnąć na stale i byłby piękny komplecik naklejka ,brelok i bluza a wszędzie jedno logo .co wy na to????
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
A gdyby w tej propozycji...w środku było tylko jedno autko albo taki delikatny zarys pędzącego autko i opływającego je powietrza....(tak sobie majaczę)
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-06, 22:23
Co do naklejki ożna zrobić ją dwojako:
Pełni kolorowa jak ostatnie naklejki z logo klubu, te w kształcie odznaki szeryfa Albo wycinane na ploterze, czyli ez tzw tła, tyle, że tu jest tyle szczegółów że ciężko będzie to poodklejać potem, szczególnie samo autko.
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-08-06, 22:56
Ja tez chce tak jak krzeszak prawi ale na przeźroczystej folii i najlepiej taki rozmiarek że by na klapę do tyłu walnąć, a żonę to już jakoś przekonam żeby chociaż jednego stickera klubowego na autko przykleić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum