przemolas4, pewnie chce zobaczyc jakim cudem wrzucili Ci tam skrzynke od vr6 bo on ma ciagle problemy e skrzynia i zapewne tez by chciał sprobowac wrzucic do siebie od VR6:D dobrze mowie??:D
wracając do tematu skrzyni to jestem przekonany na 99.9% że jest to vr6
Gdy zmienia sie biegi (na sucho gdy nie przeszkadza dźwięk silnika,tłumika itp) a stoi sie na zewnątrz to za każdym razem przy zmianie słychać taki syk jak by jakaś pompka chodziła
Dziś po tygodniu doszła moja zabaweczka...czyli dokładeczka vr6.... piękna sprawa w porywaniu z seryjnym hokejem od golfa Fotka na razie jedna bo deszcz ostro pada i zrobiłem taką ciulową z daleka ...ale mniej więcej widać co i jak... bardzo mi się teraz podoba bo z progami pasuje.... jeszcze tylko zamienić fele przednie z tylnymi i spuścić auto
Apropos... nie ma nikt z okolic jelonki pożyczyć klucza do gwintu?
dlaczego taka decyzja? Napisz cenę i wystaw go na giełdzie jak już tak bardzo chcesz sprzedać. A jak tam z silniczkiem, uporałeś się ze wszystkim, działa już ok?
taak...trzeba było uszczelnić dolot i junkers wyregulować... decyzja taka bo to moje 4auto od 2lat i tak średnio zmieniam każde co 6miesiecy bo szukam auta idealnego...w tym brakuje mi osobiście trochę mocy a tjuning czy swap nie wchodzi w gre więc wole coś mocniejszego w serii kupić... rozglądam sie za imprezą albą sx200 xD
co do ceny to tak jak stoi 7300...może sie wydawać drogo ale jest autko bardzo do inwestowane
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-05-28, 09:25
blazdj, podłącz go pod vaga- może jest coś z nim nie tak...ogłądałem filnik z tym jak idzie i jak dla mnie jest coś nie tak...w sumie to idzie tylko minimalnie lepiej niż mój....a masz przecież 25KM więcej....może jakaś pierdoła przytyka moc.
podłączałem sie i było ok... ale miałem stary filtr i nieszczelny dolot...po zatym strasznie wyrobione łożysko na tyle co też w jakimś stopniu stwarzało opór
byli ale ich pogoniłem...szkoda mi ventki bo fajna furka jest...tylko szport zawias i profi 40na laczkach trochę ją kaleczą na dziurach jakie mam w okolicy wiec doszedłem do wniosku że lepiej bedzie wsadzić 15" na profi 50 i śmigać w miarę bezstresowo....bo np na tych 14" zapomniałem że mam szporta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum