Mam taka oslone w oryginale ale rozni sie od tej z aukcji. Chodzi o sposob montazu od strony wahaczy (ilosc otworow na sruby i ich rozmieszczenie). Najbardziej do mojej oslony pasuje zdjecie nr 2, to srodkowe. Bez tych podwyzszen po bokach nie mozna by bylo u mnie zamontowac takiej oslony. Ale to pewnie dlatego, ze diesel.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
W sensie produktu czy efektu?
Oslona w sumie duzo daje w zimie, w teorii szybciej sie grzeje silnik ale raczej chodzi mi o to, ze jest mniejsze prawdopodobienstwo, ze cos zapcha sie sniegiem.
W lecie kamyki nie straszne.
Idealem oslony bylaby plyta aluminiowa taka 2jka, ktora oslaniala by tez miske olejowa
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-05-30, 12:58
Ale w tej aukcji jest napisane ze osłona pasuje zarówno do benzyny jak i diesel-a....a z tego co pamiętam to raczej te osłony nie są takie same-chyba było o tym na forum wspominane
Poza tym lipa że nie osłania miski olejowej, ale za to chyba zachodzi na paski klinowe, a jeśli by tak było to wielki plus.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum