Silnik: 1,9 d
Wysłany: 2009-05-28, 21:53 wyposażenie
Witam
mam pytanie
mam dosyć uboga wersję vento, diesel 1,9 1996
brak centralnego, brak klimy, brak elektrycznych lusterek, szyb,abs, poduch
czy coś mozna zrobić nie najwiekszym kosztem, dla poprawy komfortu jazdy a nie dla "picu"? czy nie ma to sensu?
przemekrks co do doposażenia samochodu to centralny jak chłopaki piszą sam założysz bez problemu, elektrykę szyb jak będziesz miał kompletną również
Poduchy też dasz radę jak Ci bardzo zależy
Klima to już większa walka. Jak dorwiesz klimę z całkowita i sprawną instalacją i to jeszcze taką która była założona w Vento/MK 3 z takim samym silnikiem o takim samym oznaczeniu to już jest to realne tyle że Ci napiszę że ja szukam już od pewnego czasu do siebie takich gratów i nie spotkałem jeszcze Vento z silnikiem 64 konnym o oznaczeniu 1Y które by miało klimę, więc na razie pozostaje to w strefie moich planów
Możesz również zaadoptować klimę z innego silnika, ale po rozmowach z żelem wiem że to już jest wyzwanie dla prawdziwego fanatyka-mechanika-elektryka
_________________ Vento wersja silver & black
Ostatnio zmieniony przez piru 2009-05-29, 09:31, w całości zmieniany 2 razy
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2009-05-30, 23:42
co do szyb to najlepiej jak byś trafił kompl silniczków w drzwi-wiązka kompletna i przełączniki w drzwi i konsolę to wsio ładnie montujesz w drzwiach i kable w słupkach i podłączasz się pod skrzynkę bezpieczników i masz wsio gotowe , ja swój kompl wyrwałem za400 zł jeszcze za 150 wyrwałem lustra podgrzewane i wraz z wiązką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum