Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-05-28, 00:59
No wiem, cały vczas próbuję coś z tym zdziałać, ale jakoś ciężko mi idzie. Musiscie się jeszcze w cierpliwość uzbroić i wytrzymać jeszcze trochę z tym pierońskim zegarem na naszym forum...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-05-28, 01:20
Pisałem już parę razy do admina o to, ale jak narazie bez odezwy... Podejżewam, że narazie nia mają czasu na taką bzdurkę Wiecie, jestem na innych warunkach w tej firmie, także za bardzo nie mogę marudzić, dlatego też tyle trwało zanim otrzymaliśmy to nowe forum. Ale spokojnie z czasem i to będzie jak trzeba... Mam nadzieję, że aż tak bardzo was to nie razi...
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2006-05-28, 02:14
nie ma sprawy ale tak dlugo mnie nie bylo ze myslalem ze znowu sie przestawil a to caly czas oszukuje a ja patrze teraz na czas bo karmienie sie zbliza a musze malemu mleczko zrobic
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
Tak apropo zegarów to polecam wam ta stronke KLIK na której jest program który pokazuje zegar na pulpicie i tak sie fajnie składa ze jest tez z logo Volkswagena
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum