po przeczytaniu i obejrzeniu materiału dochodze do wniosku że to będzie jedna wielka kpina
bo po pierwsze jeżeli on stojącemu samochodzikowi z włączonąklimą już pokazuje ponad 30 km/h to co będzie w czasie jazdy
albo jeszcze lepiej co będzie jak w ich samochodzie i naszym będzie włączona klima to chyba pokaże z 60 km/h ponad normę
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
na trasie Terespol - Miedzyrzec podlaski - po remoncie krajowej 2 postawili 7 sztuk - żaden nigdy nie był naładowany - osobiście widziałem ze juz 4 są zrobione "na kolor"
tylko nie wiem o co chodzi w tym wszystkim bo wszystkie na zielono i ten wyżej też...hmmm czyżby jakaś zorganizowana grupa??
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2009-06-01, 21:48
ale mimo co to i tak huliganizm u mnie kiedys ukradli zawartosc fotoradaru wtedy to policja miala miny jedyny fotoradar w gminie a o tych nowych to juz gdzies kiedys czytałem i to bzdura jest i wielka lipa
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2009-06-01, 22:16
W Polsce to wszystko chyba jest mozliwe u nas kiedys straz miejska zalozyla nieoznakowanemu radiowozowi blokade na kola policjanci ida z kawki a tu lekkie zdziwko
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum