Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-04, 17:17 [ODDAM] w dobre ręce komplet foteli GT (kubełkowe)
Jakby ktoś chciał to za przysłowiową flaszkę mam do oddania komplet foteli od wersji GT, przód i tył.
Fotele są niestety mokre, bo stoją od tygodniana dworze, ale są sprawne... Dla kogoś kto je sobie wysuszy to naprawde fajna sprawa, nie musze mówić ile kosztuja na Allegro takie fotele... Occzywiscie odbiór tylko osobisty ze względu na wielkość wagę itp.
Do końca tygodnia MAPET ma mi dać odpowiedź, czy je chce, jeśli nie to zapraszam.
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-09-05, 22:58
sluchaj jak mam po takei cos jechac czy cos to wiesz ... chce wiedziec co to jest bo gratow w domu to sporo mam niepotrzbnych a do ugotowania zupy mi to neipotrzbne
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-05, 23:24
No więc tak. Tylna kanapa z podkłokietnikiem, fotele są z wersji GT. Sąmokre i gdzieniegdzie poprzecierane (nie ma co wymagać od kompletu foteli za darmo, że będzie w skórze i idelanym stanie:-)).
Właśnie dostałem informację od Gavel'a, że bierze je na 100%. Po zlocie zachaczy o Łódź i je sobie weźmie...
Także temat zamykam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum