Silnik: 1,9 tdi Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 341 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-06-03, 18:18 wycena?? iel za moje vento??
Zamierzam sprzedawać vento tylko trudno mi powiedzieć ile za nie wziąść ;/ podam dane a wy mi podpowiedzcie za ile moge wystawić ;]
VOLKSWAGEN VENTO 1995r
Silnik: 1,9 TDI 1Z 90KM przebieg 170000, kompletny rozrząd wymieniany miesiąc temu. naprawde zdrowy silniczek od wymiany do wymiany bez dolewania oleju olej 10w40 castrol, turbinka dmucha pięknie.
Nadwozie: Bordo metalik ;] progi całe, tylne nadkola lekko bierze na rantach, przednie lewe też wyskoczyły bąble ale powierzchniowe. felgi aluminiowe 15 ats polerowany rant ;] plus opony goodyear f1 roczne mozna powiedzieć nówki bo ja nie szaleje plus 4 razy zimówki
Wyposażenie: 4x tarcze, 2x Airbag, Szyber, 4x el. szyby, fabryczny alarm z domykaniem szybek i dachu, podłokietnik i zagłówki z tyłu, chyba tyle ;/
Co tu jeszcze dodać ;/ vento do jazdy wsiadać i jechac nic nie puka całe zawieszenie z przodu wymieniałem wiec nic nie słychać z tyłu też okej amorki jak miałem przegląd z pół roku temu było ponad 70% na kazdym wiec jest git.
co do wymiany: tarcze z tyłu i prawe tylne łozysko ale mam zamiar wymienic w tym tyg ;] i to chyba tyle olej wymieniony 2000km temu wiec jeszcze 5,5 tys mozna zrobic.
Szkoda mi go sprzedać ale chce tdi co ma ze 130km ;]
zaraz zapodam foty
Ostatnio zmieniony przez Cybul 2009-06-03, 18:18, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,9 tdi Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 341 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-06-03, 19:43
zadowoliło by mnie 9 tys ;] tylko szkoda mi felg i opon bo wydałem na nie 1500zl moze ktoś jest chętny osobno na felgi z oponkami??
wiesz pojeździłem golfem 3 tdi podkręconym na 125KM i i sie napaliłem na wiecej kucy ;] w sumie mógłbym podkrecic swojego tylko trzeba wydać koło 2 tys ;/ a wole kupić cos co ma juz 130 i dopiero moze bym sie bawił ;] vento mi szkoda za zdrowy silniczek nikomu nie daje jeździć tylko czasem szwagier jeździ i moja narzeczona bo tez mają tdi i wiedzą jak trzeba sie obchodzić z turbinką zresztą sam ich uczyłem ;p na zimnym nie wiecej niz 2 tys a po trasie 3min pyrkotania jak nie to awantura!! ;p
Ostatnio zmieniony przez Cybul 2009-06-03, 19:50, w całości zmieniany 1 raz
Jak napiszesz, że samochód klubowy i podasz adres strony to jeszcze od forum z tysiaka dostaniesz każdy się po 1zł zrzuci. Myślę, że te 9 tyś. za taki stan i wyposażenie powinieneś krzyczeć. A co masz zamiar kupować?
Okolice 8,5tys sa realne.
Wkladasz do swojego ciut ponizej 2tys i masz te 130KM. A cos konkretnego ze 130KM baza zaczyna sie od 20tys zl, ale mam nadzieje ze masz pieniazki na to
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Teraz zasrane euro skoczylo do gory i gorzej z wtryskiwaczami.
Musisz kombinowac z ktoras opcja http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=198671
Za program w dobrej firmie po promocjach na grupowym hamowaniu licz 1000.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum