Silnik: 1.8 GT
Wiek: 40 Dołączył: 16 Mar 2009 Posty: 33 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2009-06-22, 10:36 zamek schowka
witajcie koledzy mam problem moj znajomy usilnie probowaj otworzyc moj schowek tylko debil sie niedomyslil ze jest zamkniety i wylamal mi zamek tak podejrzewam bo klamka zamka lata. jak mam otworzyc ten schowek. z gory dzieki za pomoc i pozdro
Wysłany: 2009-06-22, 12:47
dzieki udalo sie. ale wystapil kolejny problem pekla klamka a umnie jest ona razem z plastykiem ozdobnym jako jedem element. jak ma ktos taka na zbyciu piszcie. z gory dzieki i pozdro
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-06-22, 14:24
Zależy który masz schowek. jeśli z listwą przez cała szerokość drzwiczek to nie pasuje ta klamka, ale da się przerobić. Temat wałkował MarMarek jakiś czas temu i pisał jak dobrze pamiętam na forum co trzeba zrobić.
witajcie koledzy. uporalem sie juz z zatrzasnietym schowkiem nawet udalo mi sie zdobyc klamka do ventki ta dluga na caly schowek zlana z plastykiem, moj problem jest taki. jak? wyciagnac stary zamek nie uszkadzajac uchwytów. z gory dzieki za pomoc i pozdro
woody84stw nie zakładaj tylu tematów. Zaśmiecasz forum. Już trzeci temat o tym samym otworzyłeś. Tygrys, Spyro scalcie temat i kontynuujemy w tym http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=4757
Wysłany: 2009-06-22, 19:17
witajcie koledzy. przepraszam za te tematy ale myslalem ze juz nikt tu nie zajrzy. uporalem sie juz z zatrzasnietym schowkiem nawet udalo mi sie zdobyc klamka do ventki ta dluga na caly schowek zlana z plastykiem, moj problem jest taki. jak? wyciagnac stary zamek nie uszkadzajac uchwytów. z gory dzieki za pomoc i pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum