Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2009-06-22, 20:46 zwykly ventyl:D
Witam jestem nowy na forum pochodze z okolic zamościa i chcialbym wam przedstawic moje Vento zadna rewelacja wymaga troche pracy ale powolutku dojdzie sie do wszystkiego:)dzsiaj do vento zostal zalozony nowy gaz:D tomasetto:) jak narazie smiga dobrze aby tak dalej:)
Ostatnio zmieniony przez lukasz17 2009-06-22, 20:58, w całości zmieniany 3 razy
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2009-06-22, 21:19
ja tez tego niewidzialem
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Akurat jestem na biezaco bo dzisiaj zdejmowalem grill, zderzak i lampe zeby wyjac IC
Wysłany: 2009-06-23, 21:40
sorki ze ja tak o wszytsko pytam, ale czasmi naqwet nie mam czasu patzrec co sie dzieje na forum bo caly czas cos sie dzieje;P musz epodjechac gaz podregulowac bo zrobilem 300km i tak do 3tys jakby zamule lapal a wczesniej bylo dobrze
kto pyta nie błądzi. A forum to się nauczysz, co, gdzie, jak szukać.
Odnośnie zamułki to nie wiem jak powinno być. W 1.8 miałem tak, że do 3tyś. szedł słabo a potem przepustnica otwarta i ogień w vr mam podobnie.
Wysłany: 2009-06-23, 21:57
ale bylo wszytsko git jak zalkozylem gaz tylko zacolem jezdzic i tak jakby zamule troche lapal a bylo duzo lepeij tak jakby mu brakowalo albo za duzo lecialo;P ale tez mam do wymiany czujnik polozenia przepustnicy to moze przez to??
kable i świece musza być jak w najlepszym porzadku - to napewno
lwomati napisał/a:
do 3tyś. szedł słabo a potem przepustnica otwarta i ogień
i u mnie podobnie - tylko taka granica 3.5 tyś raczej ... ostatnio to wogle pier*olca czasami dostaje - jak mi wczoraj wyrwał do przodu to audi Q7 przy 140km/h chciał wyprzedzac - a ta mina kierowcy audi jak sie zrównałem.... bezcenne -niestety dodał gazu i zostałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum