Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-11, 20:43
Ale chcesz zmienić szyberek, który ju ż masz czy poprostu niem asz wogóle i chcesz mieć?
Jeśli to druga wersja to ceny zaczynają się od jakiś 400 zł (najprostszy, tylko uchylany d góry do nawet 10.000 zł... Wszystko zależy od tego jaki chciałbyś założyć... No i nigdy ten dołożony nie będzie wyglądał tak jak fabryczny...
A jeśli to pierwsza wersja to na Allegro cały można wyrwać za około 500 zł...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-09-11, 22:22
Ja za kompletny szyber od golfa (są identyczne) zapłaciłem jakieś 350 zł.
Sam montaż (tj. wymiana zepsutego na "nowy" sprawny) jest w miare prosta - najtrudniejszą częścią jest zdjęcie podsufitki ale powolutku każdy da sobie z tym rade. Potem to wystarczy tylko odkręcić kilka śrubek i odłączyć wężyki odpprowadzające wode i już mamy zepsuty w łapach.
Ja wlasnie tak jak spyro pisal chce zalozyc bo aktualnie nie posiadam... I tak sie zastanawiam bo to w sumie fajna sprawa... No i chcialbym kupic jeszcze spoilerek... Orientujecie sie gdzie mozna wyrwac tani a dobry?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum