Witam wszystkich forumowiczów Po raz kolejny muszę się zwrócić do Was o pomoc. Mamm w swoim Ventylu wspomniany szyber dach... i mam z nim problem . Jedna strona nie ciągnie po prostu szyby ;/ chcę to naprawić ale nie wiem w jaki sposób mogę wyjąć cały mechanizm szyberdachu. Nigdy tego nie robiłem. Prosił bym Was o zobrazowanie tego jakie czynności muszę wykonać żeby cały mechanizm znalazł się na zewnątrz samochodu . Z góry dziękuję i pozdrawiam:]
Witam piq, niestety muszę Cię zrypać! żebym może sam nie udzielał się w kilku wątkach o tym temacie to bym się nie odzywał, ale parę razy już podawałem na naszym forum link do strony gdzie było wszystko opisane, łącznie z propozycją naprawy. Również koledzy Ventomaniacy się rozpisywali już nie raz o tym.
Także użyj drugi od lewej przycisk nazwany "szukaj".
Pozdro!
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
zdjac podsufitka odkrecic 10 zrob zdjac szyberek odkrecic blokady na koncu danej zepsutej prowadnicy i srobokretem przechnac ja az wyjdzie i naprawiac powodzonka
a tak zepsuta prowadnica wyglada pierwsze od lewej i 3 od lewej ( to jest calosc )
Ostatnio zmieniony przez lesny1982 2009-06-26, 12:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum