sprzedaje?
no no no .spokojnie.
mial zamiar sprzedac.
a od zamiaru do sprzedania to jeszcze troszke. no nie?
jjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaa????????
jak tam twoje zamiary????????????????
sprzedajesz ventila?
Pomogła: 1 raz Wiek: 43 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 291 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-14, 12:24
Cześć Kamila!
Kamila napisał/a:
!
Mam nadzieje ze Mariano byl grzeczny i nie trzeba sie za niego wstydzic
Ogólnie rzecz biorąc był grzeczny. Cały czas grilował i osłaniał klubowiczów własnym ciałem przed żarem z ogniska Podpadł mi tylko w jednym, mianowicie cały czas podpuszczał Spyro, żeby nie pozwolił mi sobą rządzić, bo podobno on z tobą sobie świetnie w tym względzie radzi. Dopiero jak sobie popił bidulek, to się przyznał, że on by tylko chciał sobie porządzić......... Ale cóż poradzić, faceci jak są sami zgrywają macho, co nie Mariusz
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-14, 14:32
Ach te kobiety... Ja jestem macho, niech kobiety mi wybaczą... Znowu konflikt płci,każdy chce rządzić i nieraz nie wychodzi z tego nic dobrego. Ana Mario nie dam słowa powiedzieć, równy gościu i bawił się jak tralala
siemanko widze ze nic wiecej mi nie zostalo jak tylko zalowac ze nie bylem na tym zlocie ale musicie mi wybaczyc obiecalem a nie bylem wiem moja wina $*^%*&%( .ale wiecie mam za tydzien wlasne wesele i nie moglem z tego powodu bo musialem jeszcze rodzinke na imprezke prosic mysle ze rozumiecie ale obiecuje i przysiegam na moja wentke ze na nastepnym zlocie sie poznamy
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-09-14, 18:04
theority napisał/a:
Możemy wybaczyć, tylko każdemu po zaproszeniu i będzie sie
theority normalnie czytasz w moich myślach - to samo pomyślałem
ale żeby biedak przez nas nie zbankrutował to mam inny pomysł:
ziolo wybaczymy Ci nieobecność jak pokażesz nam jakąś swoją fotke ślubną oczywiście z Ventką w tle
ale moge wyslac fotke teraz jak ktos chce mojej wentki tylko adres e-mail
bo nie wiem jak to wsadzic na forum zdjecie jest kiepskie bo z telefonu ale co nieco widac
[ Dodano: 2006-09-14, 18:11 ]
oki bez problemu nawet kilka
[ Dodano: 2006-09-14, 18:21 ]
a moze mi ktos pomuc jak zamiescic zdjecie ventki na forum
Właśnie skończyłem oglądać Szybkich i Wściekłych : Tokyo Drift film raczej taki dla dzieci no ale zeby nakrecic kasowy film musieli zrobic z tego lekką fantastyke Jedyne co z tego filmu wynioslem to DK Od dzis możecie sie do mnie zwracac DK Marianie.
_________________ W sercu mym na zawsze ----------------> VENTO
Ja wlasnie obejzalam zdjecia Nelci i Jacy i doslownie mnie ciekawosc zzera co Wy robiliscie chlopaki na 7 zdjeciu??
naprawde jestem zszokowana Zdjecie rewelka
Pomogła: 1 raz Wiek: 43 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 291 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-15, 17:56
Andziula napisał/a:
doslownie mnie ciekawosc zzera co Wy robiliscie chlopaki na 7 zdjeciu??
Andziula, tylko ja się mogę obiektywnie wypowiedzieć co robili w tym momencie chłopcy, bo stałam obok i też robiłam im zdjęcie. Chodzi o to, że MarianG miał rozpięty pasek w spodniach i właśnie go zapinał Także sytuacja z tego konkretnego zdjęcia jest klarowna, tylko............................................... dlaczego Marian miał rozpięty pasek w środku dnia Poszłabym właśnie tym tropem. Kilka minut wcześniej widziałam jak mój Andrzej i Mariusz wychodzili razem z ubikacji....................................
To czyste pomowienia !!!!!! Nigdy nie bylem jednoczesnie z Andrzejem w toalecie. Szczerze powiem ze nie wiem czemu mialem rozpiety pasek. Na ognisku tez mam zdjecia z rozpietym paskiem. Czy ja tak chodzilem caly dzien bo nie pamietam A tak wogole to niewiele pamietam z tamtego dnia
_________________ W sercu mym na zawsze ----------------> VENTO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum