Silnik: 2.0 LPg 2E
Wysłany: 2009-05-23, 13:27
witam troszkę odświeżę okazało sie ze kata niema trzeba wywalić środkowy tłumik i wstawić rurkę i powinno być w tedy już tak jak chce. Wkącu zacząłem pracować wiec myślę ze plany powinny się ruszyć.
Silnik: 2.0 LPg 2E
Wysłany: 2009-07-14, 18:31
witam trosze sie nie odzywałem co nie oznacza ze prace z vento stoją a wręcz przeciwnie ostatnio oddałem vento do lakiernika (zderzaki i ten tył ) zamalowanie i przy okazji zrobiłem coś takiego osobiście bardzo mi się pobada z tym grilem i jak narazie nie zamierzam wstawiać starego typu a oto efekty prac
tłumik jest seryjny na układzie przelotowym i tylko ostatnim nie da się jeździć 100 km to męczarnia ale powiem efekt był fajny
Bardzo ładnie wygląda teraz Twoja ventka. Listewki w kolorze podpasowały Gril w tym kolorze to rzeczywiście najlepiej prezentuje się najnowszy. Jedyne co mógłbyś zrobić to pomalować szczebelki w grilu w czarny mat. Ogółem autko superowe i dooobrze leży odmłodzona furka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum