Katane nie problem załatwić Zresztą tym kukri też można zrobić niezłą jatkę, zaprezentuje na najbliższym spocie, pokaże sekwenscje ruchów a Ty później ładnie powtorzysz i po kłopocie
_________________ Jestem grzesznikiem i o tym wiem, o tym wiem, że jestem grzesznikiem!
Katane nie problem załatwić Zresztą tym kukri też można zrobić niezłą jatkę, zaprezentuje na najbliższym spocie, pokaże sekwenscje ruchów a Ty później ładnie powtorzysz i po kłopocie
ej, luuz, obejrze filmik instruktarzowy na spryciarze.pl, potem tylko dajesz narzędzie i jazda
_________________ Grupa Mazowiecka Legionowo NAD Warszawą
za 2 tyg czyli pewnie 25.07 bedzie 3 tyg przed zlotem czyli to jako próbe generalną można policzyć
teraz jakoś tak cywilizowanie, w klubie czy cóś, a na zlocie na dziko, przy ognisku itp
_________________ Grupa Mazowiecka Legionowo NAD Warszawą
Własnie nie myśl że zostanie Ci przebaczone, obiad ma być gotowy jak wróce! Już dosyć narozrabialaś, Mati jak to do klubów nie? Nie bądź Pustelnikiem Ale w razie jakby co to nad wisłą są faktycznie fajne puby i to tak w połowie do Was w połowie do nas.
_________________ Jestem grzesznikiem i o tym wiem, o tym wiem, że jestem grzesznikiem!
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 39 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2009-07-14, 20:17
Mack napisał/a:
wracając do spotu, to znowu mam złe wiadomości.
no nie stety tak to jest jak się ma pod maską a niepotrafi się tą mocą rozsądnie dysponować a przede wszystkim że komuś brakuje wyobrazni bo szybka jazda i brawura to nie wszystko ,dlatego ja nie lubię takiego rodzaju atmosferę bo tak to się zwykle kończy ,,całe szczęście żę chłopakowi się nic nie stało.
niestety tak niefortunnie wypada, że mam swój ukochany samochodzik służbowy w każdy weenend tego miesiąca Możliwe, że się postaram i wpadnę ventylkiem. Dzisiaj to nawet go odpaliłem i wprowadziłem do garażu
no nie stety tak to jest jak się ma pod maską a niepotrafi się tą mocą rozsądnie dysponować a przede wszystkim że komuś brakuje wyobrazni bo szybka jazda i brawura to nie wszystko ,dlatego ja nie lubię takiego rodzaju atmosferę bo tak to się zwykle kończy ,,całe szczęście żę chłopakowi się nic nie stało.
Całą prawdę pisze Wąski! Niech żyje lans. Szczęście że chłopak jest cały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum