Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-07-26, 14:59 [SPRZEDAM] kompletna elektrykę szyb przednich do Vento
Miały być do moej fury ale brak czasu powoduje, ze cenne fanty leża i się krzuą.
Komplet wraz z wiązką, podnośniki szyb z silnikami, wtyczki, kable, rączki drzwi z przyciskami, poprostu wszystko co było wo oryginalne + kompletna wiązka pod deskę rozdzielczą.
Cena wyjściowa 550 zł do małej negocjacji. Fotek nei mam, ale stan jest OK - wszystko kompletowałem dla siebie także nie ma tu lipy.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-07-26, 16:22
Sam tył to 300 zł za podnośniki i przyciski - więc nie jest to chyba az tak dużo - tak jak napisałem daje wszystko co jest potrzebne do montażu. Wraz z wiązka pod deskę co jest rzadko spotykanym towarem...
Co do montażu - jest z tym trochę roboty no ale efekt powala Jako, że u mnie totalny brak czasu wolę sprzedać niż jak ma leżeć kolejne lata...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum