Witam powoli powinniśmy ustalić miejsce i czas wyjazdu naszej GRUPY na pewno będą chcieli do nas dołaczyć z pobliskich miast i rejonów niech wszyscy się wypowiedzą co do miejsca i czasu wyjazdu taka jest moja propozycja .
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-07-27, 10:33
No tak jak pisałem w innym temacie. Nie wiem czy Ty to wymyśliłeś Wolf czy ktoś inny ale chyba faktycznie najlepiej byłoby pod Fashion House na Szadółkach się spotkać. Tam jest zawsze dużo miejsca i nikt by się nie musiał pchać do miasta na spotkanie.
Ale teraz tak pomyślałem, że tam jest brama wjazdowa. Ciekawe czy jest tak wcześnie otwarta
Nie wiem czy Ty to wymyśliłeś Wolf czy ktoś inny ale chyba faktycznie najlepiej byłoby pod Fashion House na Szadółkach się spotkać. Tam jest zawsze dużo miejsca i nikt by się nie musiał pchać do miasta na spotkanie.
Ale teraz tak pomyślałem, że tam jest brama wjazdowa. Ciekawe czy jest tak wcześnie otwarta
tak to ja dałem taki pomysł ze spotkaniem pod FASHION HOUSE na Szadółkach , jeśli chodzi o bramę to nie ma takowej i nic nie będzie stało na przeszkodzie aby tam zrobić punkt zborny na wyjazd na zlot .
to można powiedzieć że miejsce jest prawie obgadane teraz pozostaje data i godzina do ustalenia na wyjazd proszę o podawanie terminów .
nie gadajmy kto będzie prowadził czy też szybko jechał mamy ustalić jaki dzień i godzinę a potem na miejscu ustalimy kto będzie prowadził całą bandę po trasie a więc ustalajmy a nie gadajmy o pierdołach
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-07-27, 13:02
Wg Google Maps: http://mapy.google.pl/map...5,16.940918&z=6 tj ok 5,5 godziny jazdy.
Jakbyśmy się spiknęli w piątek o 6 rano i ruszyli było by good. Tylko o 6 jeszcze brama w Fashion jest zamknięta. Trzeba by było inne miejsce znaleźć i najlepiej takie żeby okolice Słupska nie musiały do Gdańska się wbijać. Może na bocznym pasie przed bramką na autobanę, tam każdy trafi.
Ja tam bym proponowal o 7 .00 przy FASHION HOUSE na Szadółkach , zeby ci o maja troche dalej nie musieli wstawac o 3 w nocy( bo chyba ktos z Lęborka chcial sie nami zabrac).
Wysłany: 2009-07-29, 18:27
Dobra, to ja proponuję inaczej zrobić. Skoro większość jest takiego zdania, że im wcześniej tym lepiej a brama w Fashion jest zamykana, to może spotkajmy się na Matarni przy OBI. Obwodowa jest pod nosem, nikt z poza trójmiasta nie będzie się musiał pchać do centrum a tam bynajmniej nie ma bramy zamykanej na noc Co o tym myślicie
panowie jak najbardziej bieszcie pod uwago takich jak ja któży nieznają trójmiasta mam nadzieje że was znajde no a co do godziny to jestem za wczesną aby zdąrzyc zrobic wczesny wjazd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum