Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-07-09, 14:47
Z temperaturą LPG macie rację, tylko zależy czy stacja ma zbiornik na ziemi czy pod ziemią. Jak na dworze jest bardzo ciepło a zbiornik podziemny to wtedy mogą się dziać rożne cyrki z ilością wlanego gazu
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-07-10, 11:37
temperatura LPG wszystko ok, ale nie można zatankować aż paru litrów więcej. Też miałem kiedyś taki przypadek na stacji JET (teraz Lukoil ich kupił). Weszło sporo za dużo i kierownik stacji próbował mi wciskać kity że temperatura wyższa i inne bzdety. Choć doszło do mega awantury to kierownik i tak nie ugiął się w niczym, także widać że miał to w du...
Tekst z tego arta na wykopie wydaja mi się z deczka naciągany. Nie wierzę, że kierownik stacji oddałby kasę, bo musiałbuy zrobic to z własnej kieszeni, bo przecież dystrybutor jest połączony z systemem płatności i dana ilość litrów była zafakturowana. Także chyba trochę naciągana ta opowieść.
Silnik: 1,9 tdi Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 341 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-07-29, 21:28
a u nas w lublinie ON po 3,80 a dzisiaj byłem w Białej Podlaskiej to ON była po 3,54 ;/ ciekawe czego taka różnica ;/ w piatek jade znowu do Białej to wezme chyba bańke zawsze to ponad 20gr mniej prawie 30gr ;/
Wczoraj na Oszolomie ON bylo po 3,44, cena prawie 15gr nizsza niz tydzien temu.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum