Silnik: ABA Pomógł: 21 razy Wiek: 47 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 505 Skąd: Nowogard
Wysłany: 2006-09-22, 23:14
Witaj Mapet no wiec tak masz mape xl , to poprostu ja uruchamiasz albo przez kompa I odpowiedni kabel wgrywasz do palma I wsio gra . Jak chcesz jakies info na temat gps to dryndnij do mnie jutro albo ja do ciebie I ci wszystko wyjasnie . teraz pisze tego posta z palmtopa loczac sie przez komurke gsm gprs niezle co . kozystam z palma Pocket loox 560n . Robie remont w chacie I kompa mam rozlonczonego ,no ok jutro do ciebie dryndne kolo 9 rano to poszprechamy co I jak .
[ Dodano: 2006-09-23, 00:18 ]
duzo ciekawego info znajdziesz na PDA.pl
pozdro
Etam Ja tam wole tradycyjną mape , zamiest tych wszystkich cacek elektronicznych , chociaż wiem , że jeszcze troche to bez tych elektronicznych cudów nie będziemy się ruszać z domów. Pozdrawiam
A Mapet mam kolesia który montuje nawigacje w autach , jak coś to spytam się czy ma mapy do plaptopów ( czy jaksię to nazywa) to dam znać jak coś będe wiedział .
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-09-23, 09:51
dzieki marecki tyle ze j mam samego palmtopa tego co dalem w linku a nei mam mapy.. nie stec mnei jednak zeby wybulic 400zl na mape czy sa jakeis tansze rozwiazania ?
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 42 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-23, 10:17
MAPET napisał/a:
czy sa jakeis tansze rozwiazania
No jasne że są, dc++, emule itp. Jest tam tego masa...
[ Dodano: 2006-09-23, 11:18 ]
A na poważnie to jak kupisz najtańśzą mapę to będzie do du... Bez aktualizacji, pomyłki w nazwach ulic itp. Niestety właśie za to sie buli jak za zbrze, że wszystko jest dokłądne, sprawdzone i co chwilę aktualizowane...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 42 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-23, 10:37
no to zanim ropakujesz to (bo zawsze ściągasz z natu pełne oprogramowanie, któe jest spakowane do jednego pliku, więc zanim to rospakujesz to przeskanuj ten spakowany plik jakimś dobrym antywirem (polecam Kaspersky - jest najlepszy) i będziesz miał pewość, że wszystko jest w porządku...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum