moze ktos bedzie zmienial niedlugo klocki z przodu bo potrzebuje te blaszki (sprezynki) co je przytrzymuja one sa w nowym komplecie klockow wiec jesli komus stare nie wypadly tak jak mi moze by mi je podeslal
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-08-02, 15:02
piotrek/wawa, takie blaszki dostaniesz w sklepie motoryzacyjnym....sam je kupowałem ze dwa razy gdyż strasznie klekotało.....z tego co pamietam komplet na dwa koła kosztował chyba 8zł.....mam gdzieś w garażu jeszcze blaszki na jedno koło, ale chyba ciężko będzie odszuka, no ale się przejdę do garażu.
tak mozna je kupic ? to nie chodz nie szukaj jutro podjade to sobie kupie myslalem ze nie da rady tego kupic oddzielnie ale dzieki wielkie nie chodzi o ten janowek tak jak mam napisane czyli miejscowosc janowek gm tarczyn i niedaleko wawy przy trasie 7 krakowskiej
Ostatnio zmieniony przez piotrek/wawa 2009-08-02, 15:07, w całości zmieniany 1 raz
no wlasnie o to mi chodzilo ale juz mam brakuje mi tylko takiej plastikowej tujeji co jest na srubach od zaciskow jedna jest metalowa a druga plastikowa przez co mam luzy niewielkie na zaciskach
Takie coś po fachowemu nazywa się zestaw naprawczy klocków hamulcowych przód
ogólnie dostępne, pasuje praktycznie do wszystkich modeli VW, a kosztuje grosze
Przeważnie są, ale nie zawsze. Dlatego warto zajrzeć do pudełka i sprawdzić przed założeniem, albo zawczasu zaopatrzyć się w takie, bo przy zakładaniu okazać się może, że ze starych już nic sie nie zrobi. Ja wymieniałem 2 razy klocki i stare blaszki były dobre, więc nie trzeba było nowych, ale podejżewam, że teraz przy następnej wymianie już nowe pójdę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum