Miejsce:
tak jak w zeszłym roku, teren Aeroklubu Gdańskiego w Pruszczu Gdańskim.
Otwarcie bram nastąpi w piątek o godz. 18:00, a z racji przewidzianych dodatkowych atrakcji, impreza zakończy się w niedzielę o godz. 17:00.
Wszelkie informacje dotyczące planowanych atrakcji, regulaminu imprezy będą zamieszczane na naszej stronie http://www.vwmania.pl
Chcielibyśmy przypomnieć o kilku zasadach jakie będziemy w tym roku jeszcze bardziej egzekwowali
1. na terenie imprezy obowiązuje BEZWZGLĘDNY zakaz wnoszenia opakowań szklanych ( wielu z nas przyjeżdża z małymi dziećmi, a po naszej imprezie trawa stanowi lądowisko dla spadochroniarzy!!- chyba nie muszę pisać co to oznacza:) )
2. stwarzanie jakiegokolwiek zagrożenia dla innych uczestników imprezy, zachowanie niezgodne z regulaminem (nie przestrzeganie regulaminu imprezy) będzie skutkowało usunięciem z imprezy i nałożeniem kary regulaminowej do 5000 PLN
Przypominamy, że wchodząc/wjeżdżając na teren imprezy, jest to równoznaczne z akceptacją regulaminu
Chcielibyśmy przypomnieć o dodatkowych możliwościach jakie były dostępne już w zeszłym roku, a z których niewielu z Was skorzystało
1. istnieje możliwość dokonania rezerwacji sektorów dla zorganizowanych grup;
2. wynajęcia TOITOI-a w cenie 150 PLN
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2009-07-14, 14:48
niestety z roku na rok poziom imprezy spada mimo tego że miejsce zlotu jest lepsze i aut coraz więcej niestety zdarzają się zachowania patologiczne i nie miłego tego skutki dlatego w tym roku odpuszczam tą imprezę
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2009-08-03, 09:08
być nie byłem ale w piątek po południu widziałem jak na Manię jechały dwie całkiem ładnie prezentujące się bordowe Ventki...
niestety właścicieli nie znam
aaaa mogę powiedzieć tylko tyle że nagłośnienie na tej imprezie mieli całkiem całkiem bo w nocy z soboty na niedzielę chyba w całym Pruszczu było słychać DJ'a
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2009-08-03, 22:23
Wąski 2 napisałem że ładnie się prezentujące więc nie mogły być z vento-fans
a tak serio to napisałem że nie znam właścicieli więc to nie był ani Spider ani Zibi...
no a po drugie jedna była na pruszczańskich blachach a druga albo gdańskich albo gdyńskich...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum