Silnik: 2.0 115 KM Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 132 Skąd: Reszel (Warmia)
Wysłany: 2008-03-30, 15:44 Vento by Sir_Kamil
Moja przygoda z Ventką zaczęła się około dwóch miesięcy temu, kiedy to mój brat złożył mi propozycję nie do odrzucenia - kupno Ventki (sam się przesiadł na Passata B5). Cena była dość okazyjna, bo zapłaciłem około 4 tysięcy PLN .
A teraz parę danych:
VW Vento GL rocznik 1992
-przebieg na dzień dzisiejszy: 262505 km
-pojemność: 2.0 l
-moc:[b] 115 KM
-[b]kolor: najlepszy
Wyposażenie:
-wspomaganie kierownicy
-alufelgi wraz z oponami 185/60 R14
-[b]thermotronic
-szyberdach
-centralny zamek
-elektrycznie sterowane lusterka i inne rzeczy, które były w standardzie
Audio: jak na razie to tylko radio Kenwood W-3041 GY i głośniki Kenwood w drzwiach przednich (w planach wzmacniacz i subwoofer).
Około miesiąca temu został wymieniony rozrząd, tydzień temu został wymieniony lewy próg (w planach wymiana prawego), oczywiście wymieniłem filtry (oprócz paliwa), paski i wycieraczki . No i od wczoraj mam osłonę pod silnikiem .
Najbliższe zakupy to: kratka w zderzak pod lewymi światłami (ktoś mi zajumał ), czujnik temperatury wody , i prawdopodobnie czeka mnie wymiana płynu do wspomagania (ten obecny zrobił się trochę rzadki ). Aaa... no i tylne lampy by się zdało uszczelnić i zamontować ślizgi w fotelach .
Dobra, rozpisałem się... teraz czas na zdjęcia
_________________ Było Vento....nie ma Vento...
Ostatnio zmieniony przez Sir_Kamil 2008-03-30, 18:33, w całości zmieniany 1 raz
zaczne od najlepszego: kolor hehehe
fajne wnętrze
dobrze ze jest dokładka od vr6
alu tez OK
ale jedna uwaga z mojej strony prosze Cie Kamil zdejmij te chromy....!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum