Wysłany: 2009-08-12, 21:48 kratka / atrapa w zderzaku przednim vento
sprawa jest taka: brakowalo mi w venciaku w zderzaku przednim prawej atrapy / kratki pod kierunkowskazem. Kupilem dzis w sklepie (do golf III). No i nie da sie zalozyc Czy zatem do vento kratki sa inne niz do golfa III? Czy macie z tym jakies doswiadczenie? Jest o kilka milimetrow za krotka i zatrzaski ma przesuniete wzgledem miejsc w zderzaku. Z gory dzieki za info. Pozdro PS: powiedzmy, ze wiem jak ja wlozyc
_________________ bylo srebrne Vento, jest nadal stajnia Vw, ale to juz nie to samo... Vento rules
a do tej pory sadzilem, ze zderzak mamy akurat taki sam jak golfiarze. No to szkoda kasy, kupilem niepotrzebnie. Przez moment juz zwatpilem, czy mam jakis kombinowany zderzak przedni... dzieki za rozwianie watpliwosci.
_________________ bylo srebrne Vento, jest nadal stajnia Vw, ale to juz nie to samo... Vento rules
spróbuj oddać, że Ci nie pasuje - muszą oddać kasę. Widocznie tak się znają Ci sprzedawcy... Popatrz na allegro na przody venciaków a na golfów... różnice widać gołym okiem. Przde wszystkim to, że vento ma 4 szczebelki na dole, a golf ma ich 6.
czlowiek sie uczy na bledach, w sumie sprzedawca powinien sie dobrze orientowac...Na przyszlosc bede mu sylabizowal VEN - TO Jak nie przyjma to puszcze na allegro za jakas symboliczna kwote
na allegro widze http://moto.allegro.pl/it...91_98_nowa.html chyba najtaniej wyjdzie - nie licza za duzo za wysylke.
A tak na marginesie - prawa jest czesciowo zablokowana (wiekszosc pojedynczych kwadratow, tworzacych jej strukture jest zaslepiona), a lewa jest bez takiego zaslepienia. Jest to czyms powodowane?
prawa, czyli po stronie pasazera. Ja tam mam klakson (a nawet dwa, jak dzis zauwazylem), moze chodzi o to, zeby dzwiek sie nie rozchodzil za mocno, hmm??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum