Vento w styczniu 2007r. przyprowadzone zostało z Niemiec z okolic Hannoveru od drogiego właściciela z przebiegiem 112 tys. z pełna dokumentacja , posiadało podpalone sprzęgło, lekkie otarcie na błotniku od strony pasażera, otarty tylny zdezak.
Ale to już było... teraz coś więcej o aucie:
Rok produkcji: maj 1993r.
Pojemność: 1800cm 75KM
Kolor: grafit metalik
Wersja: GL
Wyposażenie:
- wspomaganie kierownicy
- centralny zamek
- manualna skrzynia biegów
- thermotronic
- elektrycznie sterowane i podgrzewane lusterka
- regulowany fotel kierowcy
- welurowa tapicerka
- dzielona tylna kanapa z podłokietnikiem
- światełka w drzwiach
- lampki na głowami pasażerów
Vento w 100% oryginał żadnych zmian na dzień dzisiejszy, ciesze sie takim jakie jest...
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Ostatnio zmieniony przez spyro 2008-06-02, 15:24, w całości zmieniany 15 razy
spyro, - jak sie dobrze przyjrzysz to zauważysz naklejkę na przedniej szybie przez rok był zarejestrowany w Polsce ale biurokracja spowodowała ze musiałem swoje ventko zarejestrować i ubezpieczyć w Finlandii nie dało się nic zrobić.
kovval, - grzałka będzie na 100% ,ale wyszły inne niezbędne sprawy ważniejsze których nie można było odłożyć, a że zima sobie tego roku odpuściła , nawet w skandynawi, a ventka niema problemów z paleniem wiec odłożyłem to w czasie
Tygrysisko,- spocik na bank jak tylko zajadę do Polski !!
Ostatnio zmieniony przez krzeszak 2008-03-23, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
Kolego Respect, drogi może i maja dobre ale w zimie sypią kamieniami i właśnie wczoraj przy liczyłem głazem z pod ciężarówki z naprzeciwka i takim sposobem mam ślicznego pająka centralnie na przedniej szybie ,aż mnie serce boli jaką te kamienie robią robotę przy aucie
[ Dodano: 2008-04-05, 22:08 ]
A może by takie fele, dziś robiłem przymiarek ale nie jestem zdecydowany felgi 7Jx16H2 ET37 oponki 205\50R16 co wy na to jak sie to komponuje da rade na tych gumach moje ventko
a tak wygląda teraz po malej renowacji
Ostatnio zmieniony przez krzeszak 2008-06-02, 15:20, w całości zmieniany 4 razy
piekny kolor. mam taki sam .
zadbane bydle.
fele........tez niczego sobie , tyle ze z tymi bebnami by trzeba zrobic pozadek .
srednio wygladaja zardzewiale elementy przy tak przeswitujacych "kolpakach".
Gavel, - wiem ze fajnie ale dumam czy to będzie ok , niechce żeby mi darło gdzie albo żebym nie mógł skręcić , jak widać na zdjęciu założyłem tylko jedno żeby zobaczyć jak sie komponuje, śruby za krótkie i z jednym kołem innym nie próbowałem jazdy niby z tylu ok ale ciekawe co sie dzieje jak by siadło z tylu 3 osoby i do bagażnika jeszcze zarzucicie ze 100kg???
też bym je brał , raczej Ci nie będzie obcierać, chociąż opona spora to nie wiem u mnie przy dużym obciążeniu jest jeszcze dużo luzu w nadkolu, co prawda opona niska ale miejsca jest sporo to i przy takiej da rade, nie odmawiaj sobie przyjemności patrzenia na auto z felami większymi
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
Alumki kupione śruby i pierścienie tez już doszły, teraz jeszcze 3 tyg. wytrzymać zanim z Polski dojadą ,i nowa sesja sie szykuje już się doczekać nie mogę!!!
No nie moglem sie powstrzymać musiałem założyć nowe felgi choć jeszcze bębny i zaciski niewymalowane ale niestety ciekawość była silniejsza... ogólnie wszystko ok!
Ale więcej będę mógł napisać jak przejadę sie w pełnym skaldzie i wtedy będzie dopiero sprawa jasna w 100% na dzień dzisiejszy nic nie ociera a auto prowadzi sie jak przyklejone, kierownica ciężej sie kreci, auto stoi jeszcze wyżej, wygląda z leka jak terenówka dołków nie czuć a na wertepach całkiem normalnie nie ma większej różnicy w porównaniu z oryginalnymi 14''
A tu na szybciora dwie foty
Ostatnio zmieniony przez krzeszak 2008-06-02, 15:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum