Witam
za mala przysluge otrzymalem passacika b4, i wten sposob nie trafil na zlom.
Auto cale nadaje sie do malowiania jest poobijane, maska dzwi matowe porysowane i widac ruda, podwozie jest zdrowe i czysciutkie.
Auto z 1994rsilniczek 1.8 ABS(taki sam jak mialem w vento)
wyposazenie to az 2 poduszki, fotel kierowcy regolowany na full opcji, no i regulowa kierownica
Teraz Prawdopodobnie Opelek Pojdzie na sprzedarz
_________________ GRUPA WIELKOPOLSKA
VW Vento- pracuje tu 90 Koni i.............Jeden Osiol :-D
Poki co to dla mnie ruina, ale darowanemu koniowi w zeby sie nie patrzy, hehe, plus taki ze pod wzglede technicznym wszystko jest w jak najleprzym porzadku, a zlomowisko grozilo mu tylko i wylacznie za wyglad bo w tym kraju nie oplacalne jest juz malowanie caego, no a w polsce duzo taniej hihi
sluga, ten model passka zawsze mi się bardzo podobał. Jak weszły do sprzedaży to namawiałem obficie rodziców żeby takiego kupili... ale stanęło na eskorcie
Furka jest solidna jak każdy Vwej, więc rób go a będziesz zadowolony.
Na obecna chwile do paska stalo zamowione:
Blenda prawa, lewa przy refrektorze
podswietlenie led do panelu nawiewow
grill bez znaczka
led do licznika
galka zmiany biegow wraz z mieszkiem
2x kiernkowskaz, halogen i kurtka blenda
to na poczatek 11 sierpnia bede w polsce to sie pomontuje to wszystko i na pazdziernik robie termin u lakiernika
Mlody~, Passacik bedzie malowany dopiero wrzesien/pazdziernik. za 2 tyg jade do Polski na urlopik okolo tydzien czasu i chce zaklepac sobie termin, co do koloru bylem przekonany ze na cczarno malowany bedzie ale przeszukujac internet natrafilem na pewne foto
i przegladajac nasze forum trafilem na fotke tego
i mam dylemat.
Plany mam dosc duze co do paska... zobaczym co z tego wyjdzie ale tez nie moge zapomniec ze sluzy mi jako robol poki co,
Ostatnio zmieniony przez sluga 2010-08-06, 02:40, w całości zmieniany 2 razy
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-08-08, 21:03
Skoro pasek jest zielony to w takim kolorze bym go zostawił. Dasz na czarno i w tedy wypadałoby komorę silnika także w kolor prysnąć a to już konkrety koszt.
Ciekawe kiedy w PL doczekamy czasów, że nie będzie się opłacać robić furaka tylko kupić nowy...
to zalezy z jakiego powodu ,w Szwajcarii sie nie oplaca dlatego ze serwis jest drogi a nie samochody tanie
Tutaj sa niestety auta drogie, i sam serwis , wogole uslugi w dani sa drogie.
na malowanie auta bez zmiany koloru, bez usuniecia wgniotek itp itd podtawa zaczynaja se od 20tys koron w wzwyrz czyli od 10tys zl
a takiego passata od 25tys koron juz kupisz tu
No i decyzja zapadla. jestem w Kaliszu na urlopie, i u znajomy znalazl czas na pomalowanie passka, kolor zstaje ten sam. passacik stoi w warsztaciku cieplym sobie, a dziadek zlitowal sie nademna i teraz czas urlopowy smigam golfikiem 2 z 89r 1.6 GTD jak na staruszka t bardzo zwawe to jest hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum