Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-08-21, 17:26 VWVENTO.ORG
Nadejszła wiekopomna chwila
nasza główna stronka przejdzie lifting i kilka mniejszych jak i istotniejszych zmian, mających na celu wzbogacić wygląd jak i ułatwić zadanie przyszłym jej adminom w celu szybkiego i bezproblemowego uzupełniania w wiadomości jak i inne rzeczy
Na początek wygląd:
http://www.vwvento.ugu.pl/
pod tym linkiem możecie zobaczyć szkielet, jest on w trakcie projektu, więc wszelkie uwagi mile widziane
szwagier, nic nie widać. Napisy muszą być w jakiś jasnych kolorach jeżeli chcemy utrzymać ciemne tło strony. Ventyl też do wymiany, bo ten wiśniowy bardzo się gubi. Oczywiście pomysł jak najbardziej trafny.
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2010-08-21, 22:36
jak dla mnie to kolorek troszku za ciemny i napis tez nie za bardzo widoczny ,też podtrzymuje zdanie że jedno vento dy się zdało i logo klubu i było by smacznie
jedna strona fotka vento ,środek vwvento.org druga strona logo klubowe
tlo ladne ale napisy muszą byc jasne zeby byly bardziej czytelne ...teraz wszystko sie rozlewa
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-08-22, 09:11
cinek82 napisał/a:
Mamy tyle fajnych samochodów na forum,
Dokładnie....po co ładować na stronkę jakieś Hamerykańskie okazy skoro u nas na forum jest wiele rodzimych i lepszych aut. Poza tym przecież nie musi bo by jedno auto....można co jakiś czas zmieniać...prawda
narazie w fazie budowy, więc dużo się zmieni, bo dopiero obmyślam, ale autko już wybrałem, które nas będzie reprezentować ;P
myślę, że się ze mną zgodzicie, że to najładniejsze Vento/Jetta na naszym forum ?
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-08-23, 16:49
Mati_89 napisał/a:
Wydym napisał/a:
A może same by się zmieniały??w odstępach czasowych...
o i ja bym był za taka opcją
przy samych zmiennych to trzeba by robić w formie flash lub modułem rotar baner, coś się wymyśli
natomiast co do tła to na tym będzie wszystko ładnie i wyraźnie widać, a jak nie to można zrobić kilka wersji w kilku różnych kolorach (grunt aby ten sam szkielet) i to też w zależności od podstrony może się zmieniać
zeniTh zajefajnie zaczyna to wyglądać jak możesz to przesuń napis bardziej w lewo aby było więcej miejsca na autka, bo będą różne na tym samym tle
a i zaraz wyślę ci na poczte pliczek PSD abyś luknął jak mają jeszcze wyglądać dodatkowe 3 kolumnypod topem, bo to będzie też potrzebne
Wysłany: 2010-08-27, 19:44
no szablonik z autozmianą top już prawie gotowy http://www.ventoorg.ugu.pl/
tutaj daje linka
narazie wstawiłem tylko z numeracją, bo teraz popracuje nad furkami
Wysłany: 2010-08-27, 21:50
każdy chętny proszę o przesłanie zdjęcia autka z profila w wysokiej rozdzielczości
może być kilka zdjęć, wybierze się najlepsze
słać na
szwagier.vento@gmail.com
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum