Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 18 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 1027 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2011-12-20, 18:55
Poszło kilka kalendarzy:
-VentoŁukasz
-Maksio
-Hrubek18
-VwKrzysio oraz Vezet22
Nie obiecuję, ale postaram się wysłać następna partię jutro. Mam bardzo mało czasu przed świętami, sami rozumiecie. Prosze o informację zwrotną na forum czy przesyłki do Was dotarły.
_________________ Morfeusz142
Ostatnio zmieniony przez Morfeusz142 2011-12-20, 18:56, w całości zmieniany 1 raz
Do mnie również przyszedł Mikołaj z kalendarzem.
Dziękuję:
- szwagier za zajebisty projekt kalendarza
- klimur za wydruk I klasy
- Morfeusz142 za ogarnięcie tematu i zbiórkę kaski
Pozdro dla wszystkich
Ostatnio zmieniony przez nygus80 2011-12-22, 19:31, w całości zmieniany 1 raz
Pany macie w Październiku wtorki czerwone a niedziele zwykłe?bo teraz siadłem i sobie przeglądam i zauważyłem to
i walentynki są zaznaczone 13 lutego zamiast 14 ale już mały problem i raczej nic z tym nie zrobimy już
jeszcze raz wielkie gratulacje za projekt druk też pierwszej klasy i błyskawiczna wysyłka
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-12-26, 14:28
krzeszak napisał/a:
ventylek86 napisał/a:
Jak się dobrze przyjrzeć kalendarzowi to można zauważyć że dwie osoby dały łapówkę i mają po dwa zdjęcia w tym roku
podejrzewam ze żadna łapówka a jedynie przypadek ... szwagier jasno mówił ze zmieni tylko duże zdjęcia a małe zostaną z projektu z zeszłego roku
dokładnie ale osobiście uważam że tak być nie powinno
ale rozumiem że szwagier nie miał czasu na całkiem nowy projekt więc nie ma się co czepiać.
A na przyszły rok pasowało by robić zdjęcia lepszej jakości do kalendarza bo furki fajne ale nie jedna fota robiona kalkulatorem i auto już za ładnie nie wygląda a co za tym idzie i kalendarz. Więc na przysły rok to też powino być warunkiem jak dla mnie
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-12-27, 14:57
Wąski 2 napisał/a:
vwkrzysio napisał/a:
dokładnie ale osobiście uważam że tak być nie powinno
hehe no i mówiłem że nie będzie coś pasować co do kalendarzy
mi wszystko pasuje Robercik. Projekt jak ta lala
Po prostu mogło by być lepiej, a nie chodzi mi o robotę szwagra czy klimura tylko o osób które wysłały zdjęcia
W tym roku nie robilem dodatkowej korekty kalendarza, w latach minionych zwracalem uwage zeby porzadnie zabrac sie do korekty kalendarium...
W miare mozliwosci zostaly podciagniete jedynie foty - co nie zmienia faktu ze warto byloby robic selekcje pod katem jakosci... Telefon jak nazwa wskazuje niespecjalnie nadaje sie do robienia zdjec w powiekszonym formacie A4 ;]
Ciesze sie ze w tym roku kalendarze dotarly do zainteresowanych, milego kontemplowania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum