Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-07-16, 15:22
co bylo ze forum tyle czasu niedzialal :O juz pomyslalem ze calkkiem dzialac niebedzie
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-07-16, 18:19
No awaria była naprawdę bardzo ale to bardzo poważna... Na szczęście wreszcie forum powróciło bo naprawdę nie miałem co robić. Cały tydzień byłem chory i tak jakoś dziwnie, co siadałem do kompa a tu na poczcie żadnej informacji, że ktoś napisał coś na forum...
Dzisiaj nasze kochane forum znowu przez pół dnia nie było czynne, ale jakoś już działa, a wydaje mi się, jakby teraz tak... szybciej chodziło? Oby na lepsze
Przeglądając stronę zauważyłem taki błąd, może było o nim już mowa, ale nie czytałem wszystkiego.
A więc,
Jak przeglądam jakąś poradę i chcę zobaczyć teraz stronkę O klubie, O klubowiczach czy cokolwiek innego to ta strona nie wchodzi, tzn. pokazuje błąd strony
Kod:
Not Found
The requested URL /porady/separator/oklubowiczach.htm was not found on this server.
czyli linki na strony nie mają odpowiednich adresów.
Tak samo jest też dla zdjęć, tzn, jak się ogląda konkretną relacje (np. VW Mania 2006)
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-07-27, 16:14
dlaczego czesto forum bywa niedostepny (((
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Ja mam małą sugestię... Proponuję, zeby zrobić w działąch, gdzie jest kilka poddziałów, a później tematy - wszystko w jednym dziale. Czyl w dziale Problemy, zeby nie było tak, jak jest teraz, że jeszcze trzeba klikać drugi raz na poddział - zrobić wszystko razem, ale jako podpięty u góry. tak samo z działem nasze ventki, bo zauważyłem, ze coś się zmieniło. Po pdostu podwójnie więcej kilkania jest, by dostać się do danego tematu...
Wszystko w jednym dziale zrobić, ale tak, jak napisałem - podpięte u góry. Przykładowo: dział nasze ventki, no to w tym dziale będą nasze ventki, a u góry podpięte jako - inne autka forumowiczów. Wg mnie chyba lepiej by tak to wyglądało. Tak zamo z resztą działów, gdzie takie coś jest.
Kilka dni temu miałem problem też z wejściem na forum. Wyskakiwał jakiś błąd połączenia. Myślałem że to coś u mnie w kompie. Ale z drugiego kompa tak samo było. Dopiero wieczorem mogłem wejść na forum.
Ostatnia najpoważniejsza awaria to kilka tygodni temu była, że forum nie było ponad tydzień... Ty wiesz, co to się działo? Człowiek nie miał gdzie się podziać, nie było co robić, na kompie nic się nie chciało robić - ogólnie nuda taka panowała, że szok. Zawsze, jak tylko włączam kompa od razu klikam na forum - tak tez i było jak go nie było - z przyzwyczajenia już, po prostu, a tu zonk.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-06, 22:21
Ogólnie idea zmiesznaia wszystkiego razem mi osobiście sie nie podoba, dzięki temu robi się orządek, np taki dział Mam problem, dzięki podziałom teraz wiadomo od razu o jakis silnik chodzi.
Co do czytania postów to ja osobiście korzystam z opcji Zobacz posty nieprzeczytane i od razu widzę wszystko na raz.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-08-06, 22:26
Odnośnie działu Mam problem... można by tak zrobić żeby chcąc pisać nowy temat...było tylko do wyboru...PB...PB+LPG...ON....ogólnie...(skrótów użyłem) i żyby beż tego wyboru nie można było zakładać nowych tematów...bo jak widać kilka tematów czeka do przeniesienia....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum