Tak czytam i czytam i coś mi sie wydaje ze znowu jakieś "OSy" po ośrodku jak w tamtym roku byly. Pisać co sie tam dokładnie działo ale już!! Z dyskoteki to chyba Vezet jakieś pojedyńcze zdjecia ma PS sprzedam Vento 1,5 w gazie na pełnym wypasie, tylko trzeba sie szybko zdecydowac bo wlascicel juz jedzie, aha gratis dorzucam jeden zapasowy tlok
Ostatnio zmieniony przez Scoobi 2010-09-14, 18:34, w całości zmieniany 1 raz
Moja Ventka pozytywnie mnie zaskoczyla na hamowni ale jeden raz na hamowni wystarczy sprawdzone i koniec.Bedziecie na zlocie w ten weekend kolo belchatowa ??Pozdrowionka i podziekowania dla wszystkich za lux zlocik.
jaki zlocik kolo belchatowa?prosze o wiecej info na pw.
Vezet był wcześniej ze mną , wtedy jak jeszcze się trzymał a później to chyba grzecznie poszedł spać. no ale nie zmieniajcie Pany tematu mówić co tam się później działo
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2010-09-14, 20:36
wracając do kolegi SZYM ,to on nic nie nakręcił bo miał zakaz wychodzenia z domu jak zrobiliśmy WIDIEMU nalot na chałupę i desant z okna był ,kolega MARNY też dostał szkołę zachęcenia do libacji bo też stawiał opory
aha to tego nie pamiętałem, ale disco to pamietam, ale tak konkretnie to mi sie obraz przed oczami wyostrzył tak po 3 w nocy bo jeszcze latałem po ośrodku jak juz wszyscy spali ale co nie których obudziłem bo nawet drzwi otworzyli
wiem cos o tym tylko zastanawia mnie dlaczego obaj byliście w samych gaciach
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-09-14, 22:31
zlotykamil napisał/a:
tylko zastanawia mnie dlaczego obaj byliście w samych gaciach
Jezusicku, to w sumie lepiej, że ja skapitulowałem, bo to musiał być porażający widok Klubowe chłopy w samach gaciach wśród grzybiarek w wieku... emerytalnym
czarnysauber, to jeszcze nad jeziorem byliśmy już nic z tego nie rozumiem. Scoobi na dyskotece to się tańczyło z 30 min może z godzinkę tam zabalowaliśmy gdzieś tak do 2:30 bo potem był jeszcze gimbus i dodatkowy szampan... i gdzieś przed 3 pożegnałem się z kompanami i poszedłem w kimę
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2010-09-15, 12:53
no byliśmy nad zalewem chciałem jakąś żaglówka popływac ale nic blisko nie było zacumowane a w pław to nie chciałem płynąc a jak niczym nie popływaliśmy to wrócilismy
czarnysauber, to jeszcze nad jeziorem byliśmy już nic z tego nie rozumiem. Scoobi na dyskotece to się tańczyło z 30 min może z godzinkę tam zabalowaliśmy gdzieś tak do 2:30 bo potem był jeszcze gimbus i dodatkowy szampan... i gdzieś przed 3 pożegnałem się z kompanami i poszedłem w kimę
jest kilka opcji ale ta jest calkiem okey, wiec ja tez bede sie tej opcji trzymal
Gimbus to była chyba jedna z lepszych atrakcji dla ich pasażerów, niestety kierowca się nie popisał umiejętnością prowadzenia i jeden z załogi wypadł przez okno
ok nie chciałem zęby to tak zabrzmiało,ale my we wrocku to takie spoty robimy...
hehe pokazali klase bo dostałem ostrzeżenie za chamskie komety
OK koniec tematu...p
Grupa Trójmiejska robi spoty gdzie 9/10 aut przyjeżdża,ale uważam ze należy im się szacun za to ze mimo słabej frekwencji w ventki chciało im się zorganizować zlot
hehe pokazali klase bo dostałem ostrzeżenie za chamskie komety
oj Grzesiu ,musisz się do tego przyzwyczaić,to jest klika(grupa zamknięta) i nie trawią obcych
musisz się do tego przyzwyczaić,to jest klika(grupa zamknięta) i nie trawią obcych
zgadza sie slawku od początku nie przypadliśmy sobie do gustu,za dużo negatywnych komentarzy miałem,ani tak ani tak nie posowiało.możne przez to ze byłem nowy,ale później przyszedłem do was i jest OK
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-09-24, 23:21
no nie mogę się nie wtrącić Ale będzie delikatnie Grzesiu, to tacy ludzie co krytyki nie przyjmują, więc radze OLAĆ i nie logować się tam. I niech se spotykają w 5 osób na krzyż... z info jakie dostałem od naszych chłopaków to nagle zaczęły im się podobać "pikniki rodzinne" jak to rok temu nazywali nasze loty. Nagle dzieci biorą i nagle zezwolili swoim kobietom na przebywanie z nimi. Uśmiałem się po pachy.
już temat zakończony,wyrzucili mnie z forum jak im powiedziałem prawdę o nich...
było i niema fansów w moim życiu.i tego sie trzymajmy.
spyro juz to zrobiłem...
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-09-25, 14:03
No to jeszcze pozostało zmienić podpis pod Twoim nickiem
A tak na serio to się zastanawiałem czy były jakieś próby "wbijania" się na chama przez niechcianych gości Tak jak to miało miejsce w zeszłym roku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum