Silnik: 1.8 Pomogła: 5 razy Wiek: 33 Dołączyła: 31 Sie 2010 Posty: 433 Skąd: LLE
Wysłany: 2012-01-08, 00:24
zeniTh napisał/a:
chociaż ludzie mówią że centry i bosche ostatnio się popsuły i to już nie to samo co przed kilkoma laty, ja tam w sumie nie narzekam, sam już 3 rok mam centre future i jest bezproblemowo
W sumie wszystko się ostatnio popsuło, bo jest robione nie z zamiarem "ma być dobre i działać jak najdłużej" tylko "ma być na tyle dobre, żeby produkt był lepszy niż konkurencji i na tyle nietrwałe żeby kupować nowy". Od inżynierów współcześnie wymaga się projektowania konstrukcji o ograniczonej żywotności. Takie czasy niestety
Według mnie to co najmniej 70% kierowców sama sobie skraca żywotność aku przez nieudolną eksploatacje. No chyba że się kupi już z leżany i zasiarczony aku to inna sprawa.
_________________ Ze słodkich rzeczy najbardziej lubię wódkę.
Ostatnio zmieniony przez pawel39106 2012-01-08, 12:01, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum