No a więc nie było mnie tutaj chwilkę zatem w Venciaku troszkę się pozmieniało A więc zacząłem powoli składać podświetlenia.. jednak siedząc w wozie coś mi klapeczki zaczęły przemakać.. Niestety okazało się ze w podwoziu była dziura i woda po ostatnich roztopach wparowała do środeczka.. tak więc autko kilka dni stało sobie w ciepełku i powolutku konserwowałem.. a dziurkę zniwelowałem Uszczelniłem też korki bo skurczybyki mi się nie podobały zbytnio.. Dziś dostałem w końcu nowy klosz reflektora i od razu wziąłem się za montaż.. Efekt tak jak by był oryginalny.. Ustawiłem też światełka bo makabrycznie świeciły.. teraz jest miodzio Plany na jutro to założenie nowej skrzyni basowej Kicker 38cm głośniczek plus wzmacniacz 1000Watt.. Powolutku przeprowadzę kabelki i założę pozostałem plastiki.. Na ten rok to tyle.. W nowym roku wezmę się za zaprawki.. i malowanie maski na oryginalny kolor bo jakoś mi się nie podoba już.. Założę chyba ciemną bre i hokej który zamówiłem już co prawda.. to by było na tyle.. fotki dodam jutro jak dorwę cyfrówkę i umyje maszynkę
Kolejne wydatki na Ventylka.. gumy razem z łożyskami MCPersonów.. Sprężyny do przodu.. bo nie wiem dlaczego ale obydwie miałem pęknięte.. Dobrze że zauważyłem w porę I dziś ustawianie zbieżności i kątów.. bo mi nową oponę zjechało..
Jakiś czas temu musiałem wycinać szybę.. Ruda się zadomowiła i przeciekało do środka.. Czyszczenie wszystkiego itd.. Naprawiłem niesprawny szyberdach.. (prowadnica) i poskładałem auto do kupy.Okazyjnie kupiłem Skrzynie basową Kickera głośnik 38cm i jakiś tam wzmacniacz 1000Watt, po poskładaniu wszystkiego nawet fajnie gra.. Dorwałem w końcu telefon z ciut lepszym aparatem to wrzucę parę fotek.. ;]
Skrzynka:
Podświetlenie.. nie do końca skończone.. zostały jeszcze przełączniki..:
:oklaski: niezłe pudło w bagolu wozisz, pewnie dudni aż szyby pękają a podświetlenie też niezłe, troszkę bije po oczach pewnie jak na ful dasz?
Pewnie że pękają.. ;d Przednia musiała być wycinana hehe.. No a podświetlenie wcale tak nie razi w nocy.. Ale zawsze jest opcja żeby ściemnić Jak nie pokrętłem to na potencjometrze dorobionym.. tylko licznik trzeba wykręcać Chyba się wezmę za zaprawki póki małe są.. ogniska.. Koło klamek i na drzwiach.. ach.. klapa i tylny narożnik lampy..
Musze się wziąć ogarnąć rudą.. ;/ Poza tym jakoś podświetlić bagażnik.. bo standardowa lampeczka w nocy to porażka jest..
PS: Teraz to szukam hokeja z VR6.. na wiosnę.. i chyba zamiast gwintu wsadzę jakieś sprężynki z -20 nie więcej.. bo jednak auto do codziennego użytku.. (szkoła) a funduszy też za wielkich nie mam..
Ach.. TDI podobno ma wiązkę do tempomatu.. dużo to roboty jest ? Może bym sobie zarzucił co ?
Ostatnio zmieniony przez KamyczeQ 2012-01-26, 21:51, w całości zmieniany 1 raz
Szerokie na 7,5 cala oczywiście 15... a okute w 195/55/15 2x Continental Conti Sport i 2x 195/55/15 Dunlop muszę dorobić dystanse żeby troszkę wystawić tył.. mam sierpy i lipnie wygląda bo się chowa fela..
OZ F1 Racing 16" do malowania ... Wziąłem je bo lepsze to niż Artec.. ;P No i tak się bryczka prezentuje z nowym grillem.. ;P Już mogłoby zrobić się ciepełko.. maska czeka na malowanie.. W dalszym ciągu poszukuje gwintu, jeden miałem nagrany lecz to Tuning Art.. a podobno to jakieś ścierwo jest.. więc nie biorę..
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2012-02-11, 01:06
gleba kamyk gleba jeśli chodzi o Tunning Art to troche ubsza wersja TA TECHNIX wiec jeśli masz okazje to bierz i nie grymaś fele doprowadź jakoś i bedzie dobrze kmpel na tym gwincie śmiga już 3 rok i nie narzeka
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Dobra nie ważne.. sprzedał się już.. Poleruje te felgi OZ'ta oczywiście.. same ranty ale wyszło nawet nawet.. jeszcze czeka mnie filc i pasta polerska.. Resztę lakieru prze poleruję pastą i ma być.. nie będę jednak malował.. ;P Ranty wyrównane oczywiście.. Jednak stara wyważarka pomaga w polerce.. ojj i to bardzo 20 kończy się ubezpieczenie.. trzeba chyba się zapożyczyć.. bo bez zniżek to zabulę z 1.500 jak nic.. ;(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum