Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-08-12, 15:19
kolega miał w golfje mk2 ABF'a ze skrzynia z 2e. jechał maks 200 i łapało go odciecie, ale do 200 szedł jak strzała, takze i vento pewnie potrafi zrobić swoje
Kruchy69, kolego ja jestem bardzo zadowolony wsadziłem sekwencje i pali 10l na 100 co więcej chcieć moc ma i mało pali
Ostatnio zmieniony przez matti181 2012-08-12, 16:53, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-08-12, 18:53
i to jest VW. Jak VR6, sa tacy którym 12 benzyny pali, ale tam to dopiero zapierd*** Ale mega plus ode mnie za swapa, ale ja organizm dosyc pedantyczny bym zrobił mu romoncik jeszcze. Ale na wszystko przyjdzie czas. Z kumplem jak robilismy swapa to dwie panewki były zółte juz i nowe pierscienie zalozylismy. ale powodzenia :p
no ładnie ale parę mankamentów ten plastik co masz na kolektorze ssącym to jest na kabe wn
rurę masz na odwrót chodzi o dolot a czy masz dobry motor jak zamkniesz licznik z abf-a to jest dbrze
Kruchy69, kolego wszystko wyjdzie w praniu jak co będzie dziękuje za miłe słowo powodzenia w modach
piotr nowok, kolego wiem że ten plastik jest na kable ale są za krótkie muszę kupić nowe a co do licznika to mam do 240km ale na pewno go nie zamkne bo mam krótkie przełożenie w 2e tylko jechał do 190km i obrotomierz się zamykał do końca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum