Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-06-06, 14:12
Nie są aż takie drogie jak się wydaje... Z tego co widziałem w sklepie motoryzacyjnym to pucha dobrej farby (wedle słów sprzedawcy) kosztowała niecałe 50 zł.
ja w swoim ventylku też pomalowałem bębny i zaciski, tyle że na niebiesko bo i autko też niebieskie, a koszt takiej farby wyniósł mnie 15 zł w sklepie lakierniczym- dodam tylko że to farba w sprayu specjalna do bębnów i zacisków
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2006-06-06, 19:56
dokladnie ja za 400ml dalem cale 39 zl. tylko tak jak mowie, w sklepie specjalistycznym z lakierami samochodowymi. bo bylem tez w sklepie w ktorym maja kominki zeliwne, bo sobie pomyslalem ze farba do takich kominkow bylaby najlepsza. a koles mi mowi, ze takie to tylko na zamowienie, atesty , sresty i ze za 100ml cos 300zl. a ja na to....to ja sie zastanowie:)
a po pomalowaniu dwukrotnym ta farba, jeszcze mi jej zostalo (na oko po wadze sadzac) okolo 60%. jest b.dobra bo gesta jak ch... i nie robia sie zacieki - oczywiscie jak nie pryskasz w jedno miejsce non stop
_________________ Get Rich Or Die Tryin'
Grzechu [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-07, 01:18
hehe i tak od grilla doszlismy do bebnow :wink: poprzez radio jeszcze
a wracajac do tematu - ladny ventyl, zebym ja takiego ladnego znalazl - zadowolony bylbym
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 53 Skąd: Warszawa/Ursus
Wysłany: 2006-06-07, 13:13
no ciekawe czy dzisiaj w koncu dorwe ten lakier do grilla. mial byc w poniedzialek ale nie sprowadzili, ALE... hehe taki starszy pan ktory mnie obslugiwal spytal sie do jakiego to samochodu ja na to ze do VW .......... i dodalem tak sobie ze do Vento, a on taki zajarany o rety ja tez mam vento i sie zaczal wypytywac o rozne szroty z czesciami i ogolne jakies tam gadki (powiedzialem mu zeby wstapil do klubu ). na koniec rozmowy powiedzial ze osobiscie sie postara zalatwic go na dzisiaj....zobaczymy
_________________ ...::FURA JEST NIEZŁA I TURLA FELE::...
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 53 Skąd: Warszawa/Ursus
Wysłany: 2006-06-07, 23:44
tyle ze to to glowna siedziba firmy Norad na Polske, a ten pan ktory tam sprzedaje jest tylko pracownikiem, ale moze...swoja droga to juz pomalowalem gill tylko jeszcze lakier bezbarwny i koniec. jutro postaram sie wrzucic jakies foty :arrow: pozdro
_________________ ...::FURA JEST NIEZŁA I TURLA FELE::...
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2006-07-19, 17:47
oj , wczoraj w nocy na parkingu pod kinem zobaczylem wkocy na zywo Golfika GTI nowego. caly czarny...pikny. ale wkoncu mialem okazje luknac z bliska na grill. no poprostu maniana. trzeba dzialac i sie nie opier.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum