Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2007-08-09, 01:38
zycze powodzenia w reanimacji klapy jak sie sypie rdza jak to napisales ja poczekam az moja umrze... o ile nie pozbede sie do tego czasu auta na rzecz innej Ventki to bede szukal zdrowej calej klapy
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Pomógł: 3 razy Wiek: 38 Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 152 Skąd: Sanok
Wysłany: 2007-08-20, 11:17
A ja niemiałem już zdrowia w szukaniu podświetlenia tablicy rejestracyjnej i.... zrobiłem sobie sam:) Wykonałem ją z linijki, dołu butelki po napoju 3 cytryny, a do oświetlenia użyłem 2 żarówek 1,2 wata w oprawkach. Koszt wszystkiego to 5 zł, niewliczam ceny napoju, który został skonsumowany dzień wczesniej jako gaśnica do łódki bols:) Świeci lepiej niż orginał:) wieczorkiem zrobię fotkę i podkleję tutaj:)
_________________ VENTO - najlepszy przyjaciel czlowieka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum