tak progi wstawione ale autko jeszcze na warsztacie tył naciągnięty bok od pasażera z lewej strony wypiaskowany podkład położony lakier będzie dziś położony jak dojedzie farba autko ma być w domu w środe najpużniej w czwartek . progi będą czarne i położony baranek
najlepiej zarejestruj się na www.fotosik.pl tam możesz wrzucać zdjęcia, filmiki. Po załadowaniu zdjęcia wyświetla Ci się okienko z którego możesz wybrać link do zdjęcia. Łatwo i przyjemnie.
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2009-10-04, 17:32
w temacie tu się witamy agatko13,napisałaś
agata13 napisał/a:
witam serdecznie jestem posiadaczem wentyla ale mam no oku inne właśnie syn zdał prawko chce mu oddać swoją wentke a kupić młodszą mam na oku 2 ceny za rocznik 96 to 7 tyś i 8.400 ten drugi jest po małym tuningu ma ksenony w tylnich lampach i boczne listwy rura też jest inna przypomina rure jaką mają w betach co myślicie o cenie tych aut myśle że warto serdecznie pozdrawiam
Hehe, no wybacz pawelvw ale jak to przeczytałem to mało z krzesła nie spadłem Wiem, wiem, nietaktowne jest naśmiewanie się z kobiety ale nie mogłem się powstrzymać
Hehe, uwierz mi że nie będę A zdjęcia niestety z dysku nie podlinkujesz, musisz wrzucić je na jakiś serwer np. otofotki.pl, skopiować link który się pojawi po załadowaniu zdjęcia (najlepiej bezpośredni url) i wrzucić w znacznikach [img][/img]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum