Można było położyć się spać i koło północy pewnie nastawić budzik, by włączyć telewizor na minutę, obejrzeć, wyłączyć i dalej w kimono
A może to też ustawione było jak w przypadku gołoty? Nie wiem, nie znam sie na tej sztuce walki, ale jak już się wyłożył na deski to leżał i leżał a ten go okładał...
_________________ Zielony borowik...
Ostatnio zmieniony przez sebastian 2009-12-12, 10:38, w całości zmieniany 1 raz
Ciekawe jak ta buźka wygląda dzisiaj. Też się zdziwiłem że po tych paru cepach na głowę nie miał nawet śladu, ale w końcu to zawodowy bokser, hodowca mięśni krzywdy mu nie mógł zrobić
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-12-12, 19:39
grzegorz07555 napisał/a:
powiedzcie mi lepiej dlaczego Pudzian walczył w kapciach?
O to musisz zapytać Pudziana...to były konfrontacje sztuk walki....więc w sumie wolna amerykanka byleby bo jajach nie stukać
Powiem tak...Pudzian wygrał...ale to była zwykła barowo-dyskotekowa potyczka....no cóż...Najman miał tylko ręce ale chyba wiedział na co się decyduje...u Pudzian nogi wygrały walkę....to po prostu KSW
Chodź ja Pudzianowi kariery nie wróże w tym sporcie...widziałem jak walczą kolesie co mają po 140kg masy...no cóż...jestem Polakiem i wierzę w rodaka ale różnie może być
a jaj powiem ze liczylem na wiecej z strony pudziana i sie zawiodlem uwazam za 2 pianych ludzi na ulicy lepiej walczy niz to co widzialem
pudzian kiedys trenowal kiokushin i myslalem ze bedzie lepszy technicznie a walil gzej niz ryl na grubie
wogule to co pokazali polacy to straszna porazka ten co mial niby byc jeden z najlepszych fajterow w polsce walczac stylem muai tai to jakis pajac byl zadnej techniki nie pokazal z tego stylu
jedynie co moge powiedziec to ze wmiare to byl ten co walczyl stylem jujicu brazylijskie czy jakos tak
a powracajac do pudzian to walczyl tylko pod wplywem adrenaliny i nic wiecej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum