kliper90 wydasz kupę kasy na takie lampy nowe. A tak to wydasz może z 20 zł na spray i 10 zł na silikon A jeszcze jest satysfakcja że Ty sam przyciemniłeś
nie wkrecac nie bede tylko na klei do szyb i w orginalne mocowania ale bardziej chodzi mi o to czy nie popekaja jak zimą lód trzasnie i czy bedą pasować
ktoś juz kupował takie?
wiadomo ze to zamienniki nie to co orginał
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-01-17, 20:44
sajmonmuwi napisał/a:
wiadomo ze to zamienniki nie to co orginał
Morfeusz twierdził że zamienniki lepiej odpuścić...jedynie oryginały super przylegają i da się je idealnie spasować no ale to nie moje zadanie gdyż nie miałem z tym do czynienia tylko opinia kolegi z forum
z tego cow idze to jest taki jak ja mam i nie jest to odlew.. co do jakosci to znow nie jest taki zly.. w moim przypadku byly male problemy z zamocowaniem, jednak jak sie go juz wcisnelo to siedzial twardo bez zadnych wkretow..
ja mam u siebie takowe ale ori więc niema z nimi problemu
podejrzewam że te z allegro to mogą troche niedolegać ,ale pamiętajcie że do kąpletu musicie równiesz założyć szerokie listwy na dzwi od gt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum