Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-08-11, 08:19
No wiem wiem, nic nie gmeram, na razie z moderowania to poprzenosiłem nieaktualne z giełdy/sprzedam do odpowiedniego działu w zsypie Swoją drogą Hormon wczoraj dobry pomysł wysunął, może Spyro takie cuś zrobi
No i spokojnie nie mam zamiaru rozdawać ostrzeżeń na prawo i lewo. Nie o to przecież chodzi, no chyba że się trafi taki przypadek jak ten dzisiejszy
pomysł niby dobry, ale przecież takie rzeczy możemy załatwiać przez PW. Jak mi się świeci na górze strony red link to wiem, że będzie się działo a w postach to mogę nie dojrzeć czegoś
Jeszcze moja taka uwaga. Dobrze byłoby gdybyśmy po rozszyfrowaniu przypuszczalnej usterki (DZIAŁ MAM PROBLEM) zmieniali temat np. z "nie pali" na "pompa paliwa" - bo w trakcie wyjaśniania przyczyn pytający natknął się na niesprawną pompę paliwa. Temat może wyglądać jeszcze inaczej np. Nie odpala - pompa paliwa, wtedy jest jasne co było powodem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum