dawno mnie tu nie było Co tam słychać Jarku? Widzę autko dostało sporo nowych fantów Fajna kiera Wygląda znajomo Zmieniaj te taborety na recaro i będzie kosa jak zawsze!!!
Silnik: 1.9 tdi 1z Pomógł: 14 razy Wiek: 41 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 799 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2014-08-15, 11:13
Aeternus napisał/a:
dawno mnie tu nie było Co tam słychać Jarku? Widzę autko dostało sporo nowych fantów Fajna kiera Wygląda znajomo Zmieniaj te taborety na recaro i będzie kosa jak zawsze!!!
Cześć Krzyśku, ja się cały czas rozglądam za srebrna strzałą jak jestem na matarni Szukam jakiś dobrych stołków ale te mi nie przeszkadzają Czym teraz śmigasz? Pozdro
rolz, hehe ja bym się chętnie dowiedział co u Ventki słychać ale nowy właściciel ma to głęboko Teraz znajdziesz pod media A6 c5 Granatowe w Avancie 2.7 BIT. A taborety się znajdzie i tu blisko na pomorzu Może kumpel będzie sprzedawał swoje to dam znać
Z którego roku auto a z którego recaro? Są ponoć różnice w kanapach minimalne i dlatego tak się dzieje, a dokładniej inne umiejscowienie bolca. Do 1995r jest takie jak w vento, od 1996r jest zmienione.
Z tyłu pod zagłówkami są jakieś dodatkowe plastiki, których normalnie nie ma
pokaż bo nie wierze
rolz napisał/a:
Orientujecie się czy stelaż będzie pasował ze zwykłej czy jest specjalny pod recaro?
taki sam jest
dobra wiem, masz kanapę od kombi jak masz takie uchwyty pod zagłówkami więc nie zapniesz jej, trzeba od mk3 hb/vento stelaż przełożyć poszycie i zszyć dziury po uchwytach przykryć zagłówkiem i problem rozwiązamy
już nie strzelaj, edytowałem posta i odkryłem ze masz kanapę od kombi która ma właśnie takie uchwyty, w ojca golfie kombi takie właśnie były i skojarzyłem.
rolz napisał/a:
Z tego co dobrze pamiętam do stelaża kanapy bez zagłówków można spokojnie je dołożyć zgadza się? Wykorzystałbym moją starą kanapę
Silnik: 1.9 tdi 1z Pomógł: 14 razy Wiek: 41 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 799 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2015-02-20, 21:24
pawel66600 napisał/a:
rolz napisał/a:
Spoko, jutro strzelę fotę
już nie strzelaj, edytowałem posta i odkryłem ze masz kanapę od kombi która ma właśnie takie uchwyty, w ojca golfie kombi takie właśnie były i skojarzyłem.
rolz napisał/a:
Z tego co dobrze pamiętam do stelaża kanapy bez zagłówków można spokojnie je dołożyć zgadza się? Wykorzystałbym moją starą kanapę
zgadza sie P&P
Jesteś tak szybki, że zacytowałeś tekst, który po chwili edytowałem
Wasza wiedza jest niesamowita, dziękuję za pomoc!
Przełożę sobie stelaż i dorzucę zagłówki oraz zamki na kluczyk
pawel66600 napisał/a:
Przełożę sobie stelaż i dorzucę zagłówki oraz zamki na kluczyk
to jeszcze podłokietnik dołóż
Że niby jak?
Potrzebny stelaż kanapy Vento, gąbki Vento, przekładasz z recaro poszycie wycinasz w nim otwór na podłokietnik tak żeby zachodził na gąbki i wkładasz plastik od podłokietnika, jak będziesz miał kanapę przed oczami od vento i recaro to będziesz wiedział co robić, kwestia materiału podłokietnika i tu są schody bo raczej trzeba go obszyć na nowo materiałem zbliżonym do recaro żeby to jakoś wyglądało jak coś to poszycie podłokietnika jest na suwak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum