Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-06-06, 11:03
Lwomati napisał/a:
I Pani adwokat nie wiele zdziała w tej sprawie.
sam pozwu nie napisze przecież.
Lwomati napisał/a:
należy to udowodnić i odpowiednio udokumentować
spoko, dokumentacja jaką zrobiłem - z mailai włącznie ma w tej chwili ponad 100 stron.
Lwomati napisał/a:
Pani adwokat, powinna Ci wytłumaczyć, że to nadawca składa zażalenie a nie Ty
Siedzę w tym biznesie od jakiegoś czasu i wiem jak to działa. Pierwsze pismo poszło do k-exa zgodnie z poradami Patrona, co miało niby skrócić czas oczekiwania na rozpatrzenie - tylko straciłem na tym miesiąc.
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2011-09-23, 15:23
i ja mysle ze juz musimy o nowych kalendarzach myslec ale i z tamtymi kalendarzami a nie kasy i nie ma kalendarzy...
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Prośba to modów - zmieńcie kolor czcionki w tych tematach, co wyróżnione są, bo ten żółty to tak po gałach yebie, że w ogóle nie widać co napisane jest... Sorry, że nic nie wniosłem do tematu, ale to od dawna mnie raziło...
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2011-10-13, 09:03
a bedzie kalendarz na 2012?
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Raczej chyba nie bo nie ma ani zdjęć ani tego kto by się tego podjął małe zainteresowanie w tym roku wynikło z naszej strony
Do tego dochodzi sytuacja z zeszłego roku czyli zaginiecie kalendarzy i nie wyjaśniona sytuacja mimo upływu niemal roku czasu wiec dziwoty nie ma ze co niektórym ręce opadły i nikt nie kwapi sie do orgarniecia tematu .
Proponuje zamknąć temat co by nie śmiecić !
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-10-14, 13:07
Rafik napisał/a:
nie ma ani zdjęć
Rafale, to nie jest żaden problem
krzeszak napisał/a:
Do tego dochodzi sytuacja z zeszłego roku czyli zaginiecie kalendarzy i nie wyjaśniona sytuacja mimo upływu niemal roku czasu
krzeszak napisał/a:
Proponuje zamknąć temat co by nie śmiecić !
Jeden rok bez kalendarzy i już wszystkie mają takie być
Srać na rok który jest, trzeba myśleć przyszłościowo czyli o przyszłym
Przesyłanie zdjęć tydzień, ankieta kolejny tydzień i potem tylko trzeba kogoś kto ogarnie produkcje. Jeżli w lbn było by coś takiego to sam mógł bym się tego podjąć
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2011-10-14, 20:54
krzeszak napisał/a:
Do tego dochodzi sytuacja z zeszłego roku czyli zaginiecie kalendarzy i nie wyjaśniona sytuacja mimo upływu niemal roku czasu wiec dziwoty nie ma ze co niektórym ręce opadły i nikt nie kwapi sie do orgarniecia tematu .
o tym nie chciałem nawet wspominac
w jakim kraju zyjemy wszyscy wiemy ...
ale jak pisze
vwkrzysio napisał/a:
zgadzam się w 1000000000000 %
wszystko z mojej strony Pozdrawiam
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2011-10-14, 22:41
vwkrzysio, Rafik, a macie czas i chęci żeby ogarnąć temat? Jak tak to do dzieła. W razie co mogę podpowiedzieć co i jak ale sam niestety nie mam czasu się tym zająć
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2011-10-16, 12:52
vwkrzysio napisał/a:
kto nie ma to nie ma
vwkrzysio napisał/a:
Znalazłem drukarnie która robiła kalendarze w tamtym roku dla lubelskiego vagu, muszę obczaić na żywca jak to wyglada i może coś z tego wyjdzie
Ale to chyba nie jest akurat problemem ,nikt nie mowil ze drukiem klimur sie nie zajmie ale potrzeba kogos kto zbierze zdjecia ,zrobi ankiete i zajmie sie oprawa graficzna
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-10-18, 00:12
Z tego co wiem, kazdy user moze zrobic ankiete
Ale jesli chcecie, moge sie tym zajac, ale jak to ma byc, czy jedna czy dwie ankiety, to juz wasza sprawa.
co do druku to nie wiem, Krzycho ma jakas propozycje, ja mam co nie co chodów w tej firmie http://punktgraf.prv.pl/ moze cos da sie załatwic, ale nic nie gwarantuję
Jeśli ktoś sie podejmie druku, Krzychowi ufam gdyz Go znam osobiscie, jesli mi cos wypali to także nie oszukam, co do mniej znanych ludzi na forum, swoja osobą tego przedsięwzięcia nie poreczę. moge w takim razie tylko zrobic ankietę.
Nie wiem tylko jak z wykonamiem projektu, czy szwagier sie tego podejmie czy kto inny
i kolejna sprawa, nie wiadomo czy po ostatniej wtopie byliby w ogóle chetni na kalendarz itp
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2011-10-18, 00:30, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-10-18, 07:59
Paweł J. napisał/a:
Ale jesli chcecie, moge sie tym zajac, ale jak to ma byc, czy jedna czy dwie ankiety, to juz wasza sprawa.
no trzeba zrobić jedną i będzie szybciej
fotki też trzeba by przesyłać do Ciebie
Paweł J. napisał/a:
co do druku to nie wiem, Krzycho ma jakas propozycje,
firma robiła tak jak mówiłem kalendarze dla vag lublin ale nie widziałem go na żywo i nie wiem jeszcze jak to wyszło.
Paweł J. napisał/a:
Krzychowi ufam gdyz Go znam osobiscie,
Ręczysz za mnie
Paweł J. napisał/a:
Nie wiem tylko jak z wykonamiem projektu, czy szwagier sie tego podejmie czy kto inny
no dobrze by było bo chłopak opcykany w tym jest, jeżeli masz Paweł jakiś numer do niego to przydzwoń i zapytaj
Paweł J. napisał/a:
i kolejna sprawa, nie wiadomo czy po ostatniej wtopie byliby w ogóle chetni na kalendarz itp
sam o tym wcześniej pomyślałem, na forum jestem już trochę ale na pewno nie ufają mi inni tak jak Tobie czy spyro albo innym zielonym i też będą bali się o hajs
Pany najpierw trzeba sobie zadać pytanie ilu jest chętnych na kalendarz... bo bez znaczenia w jakiej firmie druk 10szt. będzie drogi tak było i się nic nie zmieniło... do tej pory drukował kolega klimur i na jakość druku nie można było narzekać nie rozumie dlaczego chcecie to zmienić do tego czas ciśnie mammy już koniec października a nie ma ani zdjęć że o osobie która podejmie się zaprojektowania kalendarza nie wspomnę , do tego zainteresowanie tematem na poziomie bez mała zerowym ... wiec sami rozumiecie
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-10-23, 19:49
Witam
no pora kalendarza
postaram się w tym tygodniu już zrobić kalendarz na 2012
mam teraz troche zapierdziel z powodu zakładania własnej działalności i z tymi wszystkimi pierdołami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum