jeszcze nie ,ale zapasu pod nogą jeszcze było i ciasno się robiło.Prędkość osiągnięta w 3 osoby i załadowany na fula bagażnik
to było w drodze powrotnej ze zlotu w Wiśniowej Górze
Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2011-07-01, 20:59
ja swoim 190 wydusilem musle ze do 200 bym dobil ale nie wiecej:P
ale brawo dla Ciebie za taki wynik:) czekam na fotke z zamknieta szafa:D bo tak ni jka wyglada 210
to jest jeszcze jak było 130KM i przy pełnym obciążeniu na A1 to trochę trwało,ale teraz przy obecnej mocy,200km/h to w porównaniu chwila.Leśny coś na ten temat wie,jazda próbna była obowiązkowa
Mi, jak na razie, udało się osiągnąć książkową prędkość, 186 km/h. Tyle, co w danych technicznych jest napisane, tyle wyciągnął. Nie mam zamiaru powtarzać i pobijać tego wyniku. A i tak jestem zadowolony. Ciągnie, aż miło. A książkowe 12,4 sek. do setki również potwierdzone
Silnik: 1.8 Pomogła: 5 razy Wiek: 33 Dołączyła: 31 Sie 2010 Posty: 433 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-07-02, 02:38
Przez przypadek, wyłączone cb i myślałam, że pasek co go widziałam w lusterku chce mi udowodnić że będzie szybszy bo przy takiej prędkości trzymał się mojego ogona. Trochę zwalniam a tu pasek wyprzedza i niebieska szklanka
2 tygodnie przeszło jak minął rok, człowiek młody był i głupi
Ja nie wiem ile było na liczniku, pamiętam, że 190 przekroczyło ale zostałam poinformowana, że 195 na 90 (10 pkt i 500 zł) udało się zejść na 6pkt 300
205 wg GPS i ani kilometra wiecej. W sumie tyle wyszlo mi z obliczen, wiec fizyki nie pokonalem
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
bradley, Mamy tą samą moc, 90 koni, chociaż maż mniejszy moment, podobna skrzynia, więc jak to możliwe, że mój ani kilometra więcej jak 186 nie poszedł? Chyba, że problem tkwi w kołach: moje to 205/55/16
sebastian, tak, ale ja mam 90KM... na kolach a nie silniku.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1yz ? Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 229 Skąd: Gliwice / Raamsdonksveer NL
Wysłany: 2011-07-03, 22:37
Odrazu mi sie przypomnialo jak kiedys matke przewiozlem 200km/h pewien moment wytrzymala ale potem powiedziala zwolnil i myslala ze jade 160 auto seat toledo II 1.8 20V
ja swoim ventylem 1z jechałem 170 pojechałby więcej tylko nie było gdzie się bujnoc hehehe a tak opozatym to e 32 z silnikem 3,5 na manualu 220 na obwodnicy rzeszowa hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum