Myślę że haft z tyłu nie większy niż sony ericsson c702 nie mam miary pod ręką Wiadomo będę się starał aby wszystko było jak największe ale za duże nie może być bo albo będzie wychodzić na czubek zagłówka albo będzie się chować pod.
Czy jak ma być LOGO + adres pod spodem czy samo logo większe
Później mam dostać informacje o cenie a w weekend ma być już coś zrobione. Oczywiście na wymiar bo dałem pokrowiec i zagłówek
o to jak wygląda w wymiarach rzeczywistych i jak to wyszło na materiale. Oczywiście kolor zagłówków może być różny. W zależności jaki będę miał dostępny w sklepie. Jak i kolory haftów. Haft wychodzi w cenie 10 zł/zagłówek. Można brać mniejsze ten wcześniejszy jest za 7 zł.
Ja pierdziu git majonez Ja oczywiście bym się skusił na czarne.
Czyli jaki by wychodził całkowity koszt jednego zagłówka
Za dwa zagłówki to 15(materiał)+20(haft)=35 zł / 2szt,
analogicznie 70zł/komplet. + koszt przesyłki w tym wypadku wyjdzie to nie wiem około 4 zł (do 350 g). Na pewno nie więcej.
Mi to bez różnicy czy ktoś bierze 2 czy 4 pokrowce.
Cena trochę wychodzi jeśli ktoś bierze komplet ale dla mnie ważne jest to że mogę sobie to wyprać bez obaw że zejdzie mi logo,a nie tak jak w przypadku prasowanki.
Oczywiście nie mam problemu z nakładem. Mogę to robić na bieżąco.
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2009-10-18, 11:20
To ja na dzien dobry wezne 2 takie zagłóweczki. Mogą być identyczne jak ten na zdjęciu, czyli białe, z duzym logotypem, autko czarne, napis czerwony. Napisz gdzie przelac kasę, tutaj albo na PW.
a czym to jest zrobione chodi o logo?? i jaka cena za 2 i czy umisz czarne zaglowki z bialymi lub czerwonymi napisami zalatwic
logo jest wyhaftowane. Cena jest wyżej opisana za 2 i za 4 sztuki . Zgadza się mam czarny materiał dla Ciebie. Jeśli chodzi o kolory haftu to mogą być dowolne jak i materiału.
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2009-11-13, 14:08
dodam tylko ze zagłówki idzie jeszcze naciągnąc bardziej, tak aby nie było nic pod nimi widać, o na zdjęciach mam niepodociągany. Da się to jeszcze lekko zniwelować. Jak widzicie na lewym zagłówku haft jest trochę krzywy (auto w środku jest krzywo w stosunku do napisu na około), pewnie przy następnych zagłówkach tego błędu już wykonawca nie popełni - a ja przymykam oko na ten szczegół
Zagłówki dobrego materiału, haft również. Naprawdę dobra rzecz nie jakiś bubel
Wysłany: 2009-11-14, 10:15
Oglądałem czy się jakoś na szwach różnią - czy są z przodu czy z tyłu, na moje oko wygladały, ze są tak samo zszyte, czyli i na przod i na tył
Ale skoro profilowane - to przełoże zobaczymy co z tego wyjdzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum