wy jesteście szczegółowi teraz mam zapewne opowiedzieć całą sytuacje jak jechałem zawieść rodziców do wujka i kuzyn mnie namówił bo tam pracuje jego znajomy i wjechałem na hamownie za 10zł
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2009-12-26, 23:39
mimioł napisał/a:
wy jesteście szczegółowi teraz mam zapewne opowiedzieć całą sytuacje jak jechałem zawieść rodziców do wujka i kuzyn mnie namówił bo tam pracuje jego znajomy i wjechałem na hamownie za 10zł
Nie kolego poprostu Arcaj, zapytał sie poniewaz mówiłes o hamowni w krakowie a podałeś wykres z hamowni w łodzi wiec chcial wiedziec jak to jest
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
a kolega Lwomati to o co chodzi z tą polską jazdą ??nigdy nie miałem tam konta
chyba że moj brat który lubi mnie robić w hu*ja i wystawia wszędzie mój samochód??możesz mi powiedzieć kiedy ta sytuacja zaistniała??a po drugie jakie vr6 nigdy nie miałem vr6 nawet by mnie nie było stać na te paliwo do niego!
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2009-12-26, 23:52
Panowie ja bym juz przestał bo to i tak nie ma sensu moim skromnym zdaniem Kolega mimioł, ma 145 koni w prawie seryjnym TDiku i niech ma zycze mu jeszcze aby maił tych koni ile mu sie zamarzy ja mam tylko 64 z czego wieksza polowa juz pewnie zdechla i poki co mi styka a tutaj bedziecie sie klucic kto ma racje pozniej bedziecie sie klucic jeszcze niewiem oco a to jest ie potrzebne jak spojrzalem na wykres to od razu cos mi smierdzialo pierwsz co to ksywka pozniej miasto itp itd wiec Udanych modów życze
A moze byc i 200KM. Chce wiec dostac baty na drodze od 200KM potwora
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
poczytaj co mi pisał wcześniej jak to prawda to on zobaczy i potwierdzi co potrafi to vento może kłamałem przyznaje się że przerobiłem wykres bo nikt by mi nie uwierzył a to jest prawda możesz mi teraz też nie wierzyć a cóż nic życzę ci szerokiej drogi Vętką
poczytaj co mi pisał wcześniej jak to prawda to on zobaczy i potwierdzi co potrafi to vento może kłamałem przyznaje się że przerobiłem wykres bo nikt by mi nie uwierzył a to jest prawda możesz mi teraz też nie wierzyć a cóż nic życzę ci szerokiej drogi Vętką
sam się przyznajesz do oszustwa oco ci kur.. chodzi masz problem z swoją wyobrażnią
problem z wyobraźnią może ty kurw*o masz wiesz jak Ci się coś nie podoba to prosze zapraszam do Katowic rozwiążemy szybko problem nie lubie jak ktoś rzuca takimi hasłami jak np.''oco ci kur.. chodzi masz problem z swoją wyobrażnią ''
dobra nie dogadujemy sobie zostałem wychowany w takim środowisku i taki jestem nic nie poradze próbuje iść w inną stronne ale nie wychodzi.jeszce raz przepraszam
mimioł nie wiem co miała na celu Twoja prowokacja,ale mając choć trochę pojęcia o tdi-kach,nie pisałbyś takich bzdur.Na seryjnych gratach,chociaż byś niewiem jakiego chipa,boxa czy co tam jeszcze zamontował to takiej mocy nie uzyskasz.Kłamstwo ma krótkie nogi i nie dziw się na reakcję chłopaków,gdybyś taki temat załozył np: na forum http://forum.vwgolf.pl/ lub http://tdi.pl/component/option,com_smf/Itemid,5/ to byś się dopiero nasłuchał.A moze ,skoro jesteś taki nerwowy to zmień forum,na "zaprzyjażnionym" forum pewnie jeszcze Ci będą klaskać za te kłamstwa
Srodmiescie. Nie znam w Katowicach bezpiecznych odcinkow, wiec cos znajdz po nowym roku
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Wysłany: 2009-12-27, 10:26
mimioł napisał/a:
Rafik z sąsiedztwa a gdzie mieszkasz w kato ja na witosa???
Nie o te sąsiedztwo mi chodziło o inne "zaprzyjażnione" ale mniejsza oto
mimioł napisał/a:
poprostu nerwowy melisa mi już nie pomaga musze wziąść sobie coś mocniejszego sorry
jak melisa nie pomaga to może skorzystac z porady jakiegos lekarza bo pozniej moze sie ta agresja zle skonczyc
mimioł, źle zacząłeś na tym forum z czego juz wiekszśc co do Ciebie sie uprzedziła i skonczyło sie na ostrzezeniach i zbednych kłótniach Pozdrówki koniec OT z mojej strony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum